|
Post by bitter on May 10, 2005 9:43:19 GMT -5
Kodel negaliu pradeti ironizuoti?.... ::)Turiu teise i savo nuomone ir ji apie sia knyga yra tokia, kodel turiu ja keisti....? vienu zodziu...net nepradesiu gincytis nes susipyksim
|
|
|
Post by Sentenced on May 10, 2005 10:08:58 GMT -5
kodel, galim pasigincyti.... Juk galima tai daryti ramiai ir civilizuotai.....
|
|
|
Post by bitter on May 11, 2005 9:52:40 GMT -5
patikek,as taip nemoku... ;D
|
|
|
Post by Sentenced on May 11, 2005 10:01:39 GMT -5
niekada ne per velu ismokti.... ::)Ai, nu gerai, nenoriu cia pati tave gincytis privertineti.....
|
|
|
Post by evanescence on May 11, 2005 11:49:48 GMT -5
geriau ir nereikia...svarbiausia turët savo nuomonæ ir mokët jà apginti
|
|
|
Post by LadyPank on May 13, 2005 6:21:40 GMT -5
As tos knygos neskaiciau...taciau cia tokios diskusijos vyksta jog jauciu kad ir man paskaityti reix
|
|
|
Post by evanescence on May 14, 2005 2:18:55 GMT -5
tikrai gera knyga bûtinai perskaityk ;D
|
|
|
Post by Sentenced on May 14, 2005 11:00:58 GMT -5
As tos knygos neskaiciau...taciau cia tokios diskusijos vyksta jog jauciu kad ir man paskaityti reix Tikrai paskaitytk ir paskui savo nuomone galetum parasyti.....
|
|
|
Post by sepulture on May 15, 2005 13:15:23 GMT -5
mano postas dabar atrodys gal biski ne i tema bet as cia noreciau atsakyti i ankstesnius postus.. visu pirma si knyga yra psixologines itaigos pagalba parasyta apie dabar vyraujances problemas musu pasaulyje.net jei tai ir puse fiktyviu ivykiu(nors as tikiu kad visa tai yra absoliuti tiesa),vistiek ji prikausto mus prie pagrndines problemos-satanizmo.aisku kiekveinam leidziama ja vartinti pagal save,taciau vistiek mes ja aptarinejam ir tai jau reiskai kad tixlas pasiektas,mes sprendzem sita beda(na gal kitiem tai ir ne beda),diskutuojam..o dr va iskilo kaikam kls kodel niekas apie tai nesuzino(zmoniu dingimus ir pan) o deja kekvena miela dienele yra pranesinejama kad dinxta zmones,o tikrieji skaiciai ir priezastys daznai slepemos. ir as puikiai tai pateisinu.nes pagalvokit patys:ar labai trauktu i tokia sali kur kas menesi dinxta deka satanistu virs 50(sakykm)zmoniu...viesumas nelabai sustabdyti blogiukus o stai geriecius smarkei atgrasytu nuo visko taceu siruacija visven nepasikeistu...
|
|
|
Post by Sentenced on May 16, 2005 7:06:50 GMT -5
tu manai, kad aptarinedama sita beda mes sprendzioam beda?.... Bet mes tik malam liezuviu daugiau nieko... ne taip reikia spresti problemas.. kap ir bebutu keista, kad kaikuriuos tokios knygos net ir zuvavi ir jie ne tai, kad nenori zavetis satanizmu, bet atvirksciai....O del traukimo i ta sali, kur zmones dingsta del satanistu, tai ne butinai tik i tokia saly netrauktu.....i sali, kurioje zmones dingsta del bet kokios kitos kriminalines veiklos, irgi netrauktu....nemanau, kad viska reikia suversti ant satanistu....
|
|
|
Post by sepulture on May 16, 2005 11:14:22 GMT -5
na bet ne visi vien tik mala liezuviu...kiti perskaite pasakoja draugams,jie vel kitiems ir gaunasi tokia grandis per kuria eina samoningai pasleptas ispejimas,kuris vistik ispeja , kas darosi placiajam pasauly...
|
|
|
Post by Sentenced on May 17, 2005 12:11:27 GMT -5
nu nzn....kiek sitai knygai metu?... 10?... ir kazkaip nieko neasikeite.... nebent tai, kad si knyga tapo bestselleriu....
|
|
|
Post by vampire on May 17, 2005 12:20:44 GMT -5
10metu?! nu as galvojau kad maziau...
|
|
|
Post by LadyPank on May 18, 2005 0:04:54 GMT -5
bent jau kiek is mano pazystamu skaite ta knyga tai tikrai keliems ji kaip tik juos patrauke....Na jie susidomejo satanistine veikla....
|
|
|
Post by Sentenced on May 18, 2005 8:15:18 GMT -5
10metu?! nu as galvojau kad maziau... nu ten pasakojo kazkur apie ivykius 1995 metais ir jei neapsirenku tai knyga Vokietijoj apie 1996 isleista (bet 666% garantuot negaliu).....
|
|
|
Post by miss Death on May 22, 2005 2:52:18 GMT -5
knyga man tikrai labai patiko, taèiau kai kurios vietos visai nerealios...juk apie þmoniø dingimus visi suþinotø ir aiðkintøsi(kalbu apie amerikos satanistus)...gal ir visur yra tø satanistø, taèiau juk ne visi þmonës yra tokie...kad gyvûnus aukoja, tai suprantu...bet þmones...netikiu... Nepaminejai vieno dalyko.. Ten buvo rasyta, kad amerikos satanistai grobia ir aukoja tokius zmones, kuriu nieks neieskotu. Visokius elgetas, siaip vienisus zmones, kurie neturi giminiu ir pan. .. Kas ju ieskos? Aisku, kad jie aukoja ir zmones.. Jei aukoja gyvunus, kodel negaletu paaukoti zmoniu?.. Beje, cia ne i tema, bet pasakysiu, ka esu girdejus apie LT satanistus. Kaip jau sakiau, as nelabai tikiu, kad LT yra tokiu satanistu, kokie aprasyti "Ketveri metai pragare". Na, tu tikruju.. Bet girdejau, kad pas mane, Utenoj irgi yra kazkokia satanistu bendruomene, kur tipo, reikejo i buteliuka isipilti savo kraujo ir nesioti pasikabinus ant kaklo.. Kazka labai miglotai prisimenu.. Hm.. Kai pagalvoji, tai bulls*it.. Koks to tikslas??..
|
|
|
Post by evanescence on May 22, 2005 14:13:41 GMT -5
na...taip, pamirðau paminëti...koks tikslas? jokio...
|
|
|
Post by miss Death on May 23, 2005 12:05:03 GMT -5
Niekas nedaroma veltui.. Tikriausiai sito tikslas - pasirodyti "Oi kokie mes kieti.. Bijokit musu.."..
|
|
|
Post by Sentenced on May 27, 2005 4:35:42 GMT -5
Tai tikrai vienintelis tikslas.... man tai atrodo, kad satanistu gali tapti tik zmogus su iskreita psichika.... kaip ir kokioj lavoninej dirbti gali tik truputi trenktas zmogus.........
|
|
|
Post by sepulture on May 27, 2005 11:35:04 GMT -5
argi ne kiekvienos knygos tikslas but skaitoma?(atkreipt i save demesi)sitos irgi tox pac tixlas bet jis ne seip be prezastes parasytas kaip kox grotestiskas romaniukas lyg acilikes is anglu preromantizmo laiku.tik tiek kad ce gilesne prasme.ir man atrodo kad ji vistiek yra davus gero.nors biski.o kad ir mes nematome realiu rezultatu tai dar neirodo kad jie nevyxta;)va net patys vampyrai sako:jei musu nematet tai tik todel ir esate gyvi.
|
|