|
Post by ielektrinta on Jul 27, 2005 16:43:28 GMT -5
man ir taip daznai buna.kazkaip keista pasidaro,kad kazkur tai jau regejai =)
|
|
|
Post by sepulture on Jul 27, 2005 20:53:24 GMT -5
idomu...mn tai nevyxta apskrtai...tk sapnuose esu macius is anxto tokes vietas kures veleu aplankeu...irgi vsai netiketai...
|
|
courtz
junior member
|
Post by courtz on Aug 10, 2005 14:45:38 GMT -5
Tik viena kart keista buvo.Man tada kazkur 9 metai buvo,as visalaik eidavau tuo paciu keliu i shulia pro toki azuoliuka ir viena ryta ejau pro ta azuola pamaciau gile pakeliau pasiziurejau ir toks keistas jausmas lyg as tai antra kart dariau...
|
|
|
Post by execrator on Sept 5, 2005 6:35:17 GMT -5
as per daug nesigilinau bet dbr parupo. dejavu man trunka vos kelias akimirkas bet tuo metu viska darau net negalvodamas tarsi kazkas trukdo mastyti, buna tokiu atveju kad tiesiog zinau kad darau blogaj bet negaliu to nutraukti. viena karta man pavyko bet pasidare bloga pradejau vemt visas isbalau vos samones nepraradau, i galva pradejo lysti visokios nesamoningos mintis nesupratau kas darosi. paaiskinkit kodel man taip?
|
|
|
Post by erikuteeeex on Sept 6, 2005 13:43:16 GMT -5
man irgi daznai buna dejavu. PS-as cia naujoke
|
|
|
Post by evanescence on Sept 6, 2005 13:45:57 GMT -5
að irgi daþnokai patiriu dejavu...
|
|
|
Post by Vytas on Sept 6, 2005 13:46:08 GMT -5
gi cia nesvarbu naujoke ar ne svarbu, kad butu malonu bendrauti
|
|
|
Post by narcotize on Sept 13, 2005 11:33:50 GMT -5
Draugas kaþkà aiðkino apie Deþavu prieþastá.
DNR pastoviai sukasi á vienà pusæ. Taèiau uþfiksuotas þmogus, kurio sukimasis trûkèioja, pasisuka atgal. Trûktelëjimo metu smegenys kartoja tà patá veiksmà, t.y. mato tai, kà jau yrà maèiusios ir t.t. DNR klaidos
|
|
|
Post by Vytas on Sept 13, 2005 11:46:04 GMT -5
idomi teorija, bet kazkaip nelimpa man ji ir tiek. kazkaip dnr ir jo sukimasis, ir uzsiciklinimas mano logikai netinka. po kol kas reiktu daugiau info apie tai su visais pvz ir t.t.
|
|
|
Post by vampire on Sept 20, 2005 13:14:15 GMT -5
paieskosiu kai turesiu laiko
|
|
Minerva
new member
...evil is a point of view...
|
Post by Minerva on Dec 7, 2005 10:22:56 GMT -5
Draugas kaþkà aiðkino apie Deþavu prieþastá.
DNR pastoviai sukasi á vienà pusæ. Taèiau uþfiksuotas þmogus, kurio sukimasis trûkèioja, pasisuka atgal. Trûktelëjimo metu smegenys kartoja tà patá veiksmà, t.y. mato tai, kà jau yrà maèiusios ir t.t. DNR klaidos Nenoreciau izeisti Jusu daraugo, bet kaip zmogus, kuris intensyviai mokosi biologija, nesu girdejusi apie toki dalyka, kaip pastovu DNR sukimasi i viena puse. Mokslininkai teigia, kad deja vu kaltininke yra atmintis ir smegenys. Zmogus turi dvi atmintis: ilgalaike, joje yra seni prisiminimai, ir trumpalaike, kas ivyko pries kelias minutes. Smegenyse yra trys skirtingos sritys, kurios rupinasi praeitimi, dabartimi ir ateitimi. Kai mes ka nors veikiam musu smegenys lygina viska su praeitimi ir nusprendzia, ka daryti, tai vyksta labai greiati, taciau kartais trumpalaike ir ilgalaike atmintys perilgai buna susisiekusios ir dabartis atrodo, kaip praeitis. Taip pat yra toks dalykas, kaip jemais vu, tai kai dalykai, kurios mes gerai pazistame, staiga pasirodo nauji. Man paciai deja vu yra gana pazistamas reiskinys. Taciau sitos situatcijos mane kazkiek suparalyzuoja, nes negaliu beveik nieko daryti, o tik issiziojusi dairausi aplinkui ir ziuriu kas ka padarys ir pasakys.
|
|
|
Post by kesta on Oct 7, 2007 4:34:04 GMT -5
MAN beweik KIEKWIENA NAKTY SAPNUOJASI TAS KA WELIAU PAMATAU REALYBEJE.. kartais net nzn ko sunku... ben kiekas netiki..
|
|