|
Post by TarybinisTraukinys on Oct 30, 2005 10:35:42 GMT -5
kad nesigilina tai faktas. rokas skatina(ar kaip ten) savizudybe tai is vis nesamone. zmogus jau ir taip turi buti psichologiskai kazko paveiktas.muzika nemanau, kad gali tureti neigiama(tokio laipsnio) poveiki zmogui, bei jo psichikai.ir be to rokas.apskritai tai gi net muzika...apie meile. ::)na ir ne tik.bet baisiu dalyku ju ten nera ::)o jei yra...tai vis tiek.ne tokio laipsnio, kad nusizudyt. na, o death, gothic, black ir kitos metalo rusys gal ir veikia kiek...i neigima puse.bet ne ant tiek, kad 'atlikti' tokius veiksmus. ::)jo, absurdas.pritariu visom keturiom
|
|
|
Post by sepulture on Oct 30, 2005 12:06:30 GMT -5
ir pikta kad zmnes piktom paskalom stp lngvai patiki....trsi tai jau butu tkri fktai!
|
|
|
Post by TarybinisTraukinys on Oct 30, 2005 13:59:39 GMT -5
o man visai nepikta.tegu tiki visi.
|
|
|
Post by sepulture on Oct 30, 2005 14:18:01 GMT -5
mn tai net labai pikta nes tokios paziuros grudamos augancioms kartoms...
|
|
|
Post by Sentenced on Oct 31, 2005 4:14:40 GMT -5
manau, baznycia jau senai nebeturi tokios itakos, kad kazka grusti i galva jaunosioms kartoms.... tikrai pazystu zmoniu, kurie klausosi roko, metalo ir vis tiek eina i baznycia.... ta prasme, bent jau lt vaiku, jaunimo nieks nemoko, kad rokas yra blogai.... tie laikai praejo lt, nors tada to moke net ne baznycia....
|
|
|
Post by sepulture on Nov 7, 2005 4:31:19 GMT -5
as neklbu knkrecei ap baznyciso itaka- acmnik baznyce ir valdze neretai yra labai jau susijusios institucijos kurios viena kita kartu ir riboja ir papildo...zdz vykdo abiem palankius planus...
|
|
|
Post by Sentenced on Nov 7, 2005 13:58:28 GMT -5
na nzn.... bazncia senai yra isigimusi taip, kad aisku nenuostabu, kad galetu eiti vien su vyriausybe.....
|
|
|
Post by sepulture on Nov 7, 2005 14:05:54 GMT -5
oj patiko mn kd issigimuse ja pvdnai:D
|
|
|
Post by Sentenced on Nov 8, 2005 11:15:44 GMT -5
tai kitaip jos ir nepavadinsi...:DDDD
|
|
|
Post by bloodmagical on Nov 14, 2005 6:38:33 GMT -5
nu tema kaip matau gerai rutuliojasi:D pasakysiu viena dalyka...pankai,metalistai,gotai buvo engiami dar sovietmeciu ir tautai persama nuomone kad jie yra nieko verti padugnes,dvokiancios atmatos,nes tai nepatiko vyriausybei uz ju laisves,laisvos nuomones reiskimo.milicija juos gaude tik delto kad nepatiko ju aprangos stilius ir issiskirimas is bandos(aplinkiniu zmoniu)...baznycia pradejo visa sia nesamone tik del dabartinio popiezkalio atsiprasant!ankstesnis popiezius man labiau patiko nei dabartinis,jis mylejo jaunima ir tai ka jis daro.netgi breika pries mirti spejo pasiziuret!..o apie sita as patyliu,pats tarnauja velniui!IRODYMAS-benedikto 16 alus...dar irodymu reikia? o kad del savyzudybes kaltas rokas,tai jau nusisnekejimas garsus!zmones nusizudo netgi tie kurie neklauso tokios muzikos.taip iseina kad visa muzika reikia kaltin,o ne viena kuria pasirinkta...
|
|
|
Post by Sentenced on Nov 14, 2005 12:40:12 GMT -5
nu tema kaip matau gerai rutuliojasi:D pasakysiu viena dalyka...pankai,metalistai,gotai buvo engiami dar sovietmeciu ir tautai persama nuomone kad jie yra nieko verti padugnes,dvokiancios atmatos,nes tai nepatiko vyriausybei uz ju laisves,laisvos nuomones reiskimo.milicija juos gaude tik delto kad nepatiko ju aprangos stilius ir issiskirimas is bandos(aplinkiniu zmoniu)...baznycia pradejo visa sia nesamone tik del dabartinio popiezkalio atsiprasant!ankstesnis popiezius man labiau patiko nei dabartinis,jis mylejo jaunima ir tai ka jis daro.netgi breika pries mirti spejo pasiziuret!..o apie sita as patyliu,pats tarnauja velniui!IRODYMAS-benedikto 16 alus...dar irodymu reikia? o kad del savyzudybes kaltas rokas,tai jau nusisnekejimas garsus!zmones nusizudo netgi tie kurie neklauso tokios muzikos.taip iseina kad visa muzika reikia kaltin,o ne viena kuria pasirinkta... del sovietmecio tai as visa sita zn.. domiuosi tuo laikotarpiu, nes visa mano klausoma muzika yra butent senas rusiskas rokas... del baznycios tai ir patys metalistai nevengia jos paniekinti...pvz italijoj daugiausia metalistu todel, kad jie taip protestuoja pries baznycia ir pn....
|
|
|
Post by bloodmagical on Nov 15, 2005 1:01:47 GMT -5
tik viena man neaisku.kodel baznycia vis dar kisasi kur jai jau nebedera jau simtus metu?vistiek jos jau nieks beveik neklauso?!
|
|
|
Post by Sentenced on Nov 15, 2005 9:04:25 GMT -5
tai gal todel, kad nepaisant to, kad jau simtus metu jos nieks neklauso, vis tiek , matyt, gaila savo pozicijas prarasti... o mes taip piktinames...tuo labiau galima pamanyti, kad vat ims dabar popiezius ir uzdraus roka ir pn.... visi cd bus ismesti, pravesta krata visu butuose, visos roko grupes uzdraustos ir pn.... juk ne.... na paburbes tas senas diedukas ir viskas tuom baigsis....
|
|
|
Post by bloodmagical on Nov 17, 2005 6:04:19 GMT -5
tas senas diedukas jau pradeda nervint.vat mano bobute prisiklause baznycioj nesamoniu apie roka ir sunkiaja muzika,tai dbr kvarsina man galva kai tik uzsileidziu roko ir pan...tiesiog siutas ima!
|
|
|
Post by Sentenced on Nov 17, 2005 11:14:08 GMT -5
mano tevai ir be baznycios savo laiku man nuotaika gadino... paskui suprato, kad manes ta muzika niekaip neigiamai neveikia ir viskas baigesi.... o del prisiklausymo baznycioj, tai turbut ne baznycioj o is kitu bobuciu, nes vargu ar baznycioj per pamaldas kunigeliai pasakojo apie "setoniskosios muzikos nuodeminguma" ...:DDD atvirai pasakius, man aisku kvailas tas baznycios poziuris, bet kazkaip supratau, kad man nuo to nei silta, nei salta.... kol neprades daryt kratu butuose ir uzdraudineti koncertu ir pn, tol tegu sneka sau ka nori....
|
|
|
Post by sepulture on Nov 17, 2005 12:41:25 GMT -5
oj sutinku del jono pauleus II - ojo ...tas benediktas 16 nt savo tautai neptnka tai jau kaip kitem itix?..
|
|
|
Post by narcotize on Nov 17, 2005 13:44:01 GMT -5
bloodmagical, o að iðvis giminëms niekad neduodu savo muzikos pasiklausyt. iðsitraukiu koká senà Linkin Parkø diskà- ir praðom. nëra jie labai tikintys, tuo atþvilgiu man pasisekë, todël visø popieþiø ðnekø atgarsiai manæs nepasiekia. | tarkim, turiu porà draugiø, kurios katalikës, tiksliau turëjau, nes bûtent pradëjom pyktis, kai kaþkada atëjau su spygliuota apyranke á mokyklà. iðvis man nesuprantamas toks neigiamas poþiûris á kitas kultûras, na, tarkim, á vikingus [ðiuo metu klausau Amon Amarth - Pursuit Of Vikings.]. taip, jie þudë, plëðë ir visaip kitaip, ir todël jie yra blogi. bet lygiai taip pat krikðèionys þudë ir plëðe ir jie yra geri. kaþkodël. egoizmas. smegenø plovikai tie krikðèionys. ir nepakeis mano nuomonës faktas, kad kryþiaus karai vyko dël religijos, taip, ir islamo atstovai kariavo dël religijos, bet visgi kaþkodël blogi yra. ir dar. kaip galima tikët tokiais dvasiniais vadovais, kurie dar kaþkada teigë dinozaurø egzistavimà? [lankos, bet èia paprasèiausiai paraðiau, kuo man nepatinka krikðèionybës reiðkinys] iðvis, buvo toks atvejis, kad kaþkokà panà kunigai iðvarë ið baþnyèios, nes ji buvo su kerzais. sakë, dar ir kerzus atëmë, bet èia jau gandai ;] tai kaip èia.. o jei, tarkima, ji atëjo atsiverst á krikðèionybæ? juk galëjo ir taip bût? taip sakant, pagalbos? o kas, atsipraðant, pasakoja apie gailestingumà ir savo prieðams? ið esmës prieð ideologijà jø nedaug turiu, nes tiesios tuose deðimty ástatymø yra. kaþkiek. bet prieð patá judëjimà daug turiu. kaip kunigas, kuris prosenelá mano apvogë. [ar ne prosenelá, kaþkoká senà giminaitá. mama pasakojo.] tfu tfu tfu.
|
|
|
Post by bloodmagical on Nov 18, 2005 6:52:36 GMT -5
narcotize-as taippat neduodu klausytis savos muzikos,bet kai uzsileidziu taip kad visi namai skamba,tai... ;D o del kriksionybes tai dar viena dalyka pridesiu...visi zmones ir baznycia teigia kokios sektos yra blogos(nesakau kad ir geros),bet ar pati kriksionybe ir kitos religijos nera taip pat sektos?
|
|
|
Post by narcotize on Nov 18, 2005 9:25:22 GMT -5
Að su ausinëm klausau ;D Krikðèionybë nuo sektø skiriasi tuo, kad ji yra paplitus ir teisiðkai pripaþinta, legali ir aiðkesnë, su savo istorija. Bet idëjiðkai tas pats. ðiaip, istorijos mokytojas minëjo, kad popieþiai [?] net tik neskatina bûti prieð kitas religijas, bet dar ir moko, kad visi garbinam tà patá dievà, tik kitokiu bûdu... Bloga nuo ðitos veidmainystës. nieko nebesuprasi, kas tikra ir kas ne.
|
|
|
Post by Sentenced on Nov 19, 2005 9:15:37 GMT -5
na del tu religiju ir sektu man irgi neaisku.... savo laiku krikscionybe buvo ne ka geresne uz kai kurias sektas....
|
|