|
Post by Sentenced on May 7, 2005 13:54:55 GMT -5
Todel ir nemanau, kad is jo bus geras patarejas....
|
|
|
Post by Stargazer on Jun 7, 2005 12:54:48 GMT -5
Deja deja, kazkodel man norisi su jumis sutikti...
|
|
|
Post by Sentenced on Jun 8, 2005 7:41:16 GMT -5
Deja deja, kazkodel man norisi su jumis sutikti... kodel gi deja?....taigi normalu, kad poziuris i kazkokia religija pasikeite..... jei gimei krikscioniskam kraste, tai nereiskia, kad privalai but krikscione ar ten zavetis katalikybe....
|
|
|
Post by sepulture on Jul 5, 2005 19:22:34 GMT -5
man atrodo kad nereike visai to tarpinnko tarp zmogaus ir dievo.juk uztenka pasimelsti ir viskas!dr svarbeuse kai pamirsti imi nervintis.va kaip gerai stacetikems,pas juos ispazintes nera..as pati tai buvau tik 2kartus ispazintes-per pirmaja komunija ir per tecio laidotuves...bt mn tai nepatnka...apskrtai ainu i znyce tk esant laaabai svarbem reikalui.seip i baznyces ziuriu kaip i istabeusius arxitekturos kurinius:D
|
|
|
Post by represser on Jul 26, 2005 3:48:05 GMT -5
paskutiny karta ispazinties buvau per pirmaja komunija ( pries 5~6metus )
|
|
|
Post by Hellena on Jul 26, 2005 9:01:00 GMT -5
man siek tiek keista kai pvz ir jus cia sakot kad kunigas nemoka nieko doro pasakyt tik "eik Dievo keliu" ir pan =) bet atsizvelgiant y kokes nuodemes sako dazneusei tai nelabai ir yra ka acakyt.. dabar visas tas krikscionybes supratimas tox sumaterealejes ir iskreiptas. pvz as ispazintes paskutini syki buvau gal pres 2 menesius ir skaitau kad cia jau labai ilgas laiko tarpas. bet kitavertus as ir kitaip ispazinty pacia atlieku. as einu kad gauciau patarima, dvasine pusiausvyra ir man kunigas niekad neacako "eik kur rodo Dievas". ir as einu savo noru. man tikrai gera but baznycioj ir as tikrai jauciuos kad nuodemes atleistos po ispazinties. nors seniau ir mane verzdavo eit.. na,gal "versdavo" perastrus zodis =) prasydavo kad eiciau kartu greiceu vat
|
|
|
Post by vampire on Jul 26, 2005 9:50:33 GMT -5
idomiai...matai, as tai nelabai jauciu ta potrauki eiti i baznycia...man ta ispazintis, tos misios, ...atrodo toks toks netikras ir apsimestinis dalykas... as galiu ir namie pasimelst jei jauciu nora...
|
|
|
Post by sepulture on Jul 26, 2005 10:28:35 GMT -5
o ka matau labas smagu bus cia tave matyt (abi pavarysim :DDD ) is tikruju gerai kai vaikas nuo pat pirmuju kartu turi labai gera pavyzdi,sakykim pas pati pirmaji kuniga eidamas ispazinties nesijaucia nepatogei ir pan,tai tikrai savrbu nes jau kai susiformuoja visos musu nuomones tai mes galim suprast kur slypi visu tu antipatiju ir ne tik kalte... cia matom daug pvz ir siam forume
|
|
|
Post by represser on Jul 26, 2005 13:37:41 GMT -5
Hellena, viduramziais dar ne taip buvo, baznycia nurodinejo monarchams ka daryti, valde visa pasauly
|
|
|
Post by Hellena on Jul 27, 2005 6:28:22 GMT -5
joa..su tom religijom,visuomet aciras kazkuris,kas ja pavergz saviems tikslams..
|
|
|
Post by sepulture on Jul 27, 2005 20:37:19 GMT -5
tai apibudina vienas geras posakis - cuius regio,eius regio (kieno valdzia,to ir religija)
|
|
goth
new member
|
Post by goth on Jul 30, 2005 2:58:15 GMT -5
ejimas ispazinties...cia yra butinybe ar gali eit tie, kurie nori... as manau kad cia neturetu buti jokia butinybe, kai pvz mociutes veja anukus i baznycia ispazinties su vieninteliu paasikinimu REIKIA! as esu PRIES tokius dalykus!kiekvians turi savo nuomone ir tokius dalykus gali sprest patys! kaip jus manote?zinok pritariu tau. pvz atsimenu kevirtoj klasej isdalino lapukus ir turejau kiekviena menesy eit ispazinties kad gautum parasa i ta lapely.. as tai tingejau ir seip man baznycioj lb nepatinka svaigsta galva,daros bloga tai nuejau viena karta ir daugiau nesirodziau o veliau klyfa pasake kad tu lapeliu uzpildytu parasais reikes einant komunijos....tai mama padirbo parasus(tik niekam nesakykit ) ir priejau as ta komunija ;D is viso esu ispazinties ejus tris kartus :Dir daugiau nesiruosiu eit nebent labai reiketu ;D
|
|
|
Post by sepulture on Jul 30, 2005 3:10:14 GMT -5
net tris kartus as tik 2
|
|
courtz
junior member
|
Post by courtz on Aug 10, 2005 15:02:23 GMT -5
o as tai noreciau siaip nueit is idomumo,bet negaliu nes amnes tevai komunijos nevede..
|
|
|
Post by vampire on Aug 11, 2005 10:15:31 GMT -5
na ir kas kad nevede...? vistiek gali nueit i baznycia..
|
|
courtz
junior member
|
Post by courtz on Aug 11, 2005 12:22:33 GMT -5
nu reiks pabandyt...
|
|
|
Post by sepulture on Aug 12, 2005 2:21:06 GMT -5
dabar niekas jau nebepasio tu taisykliu.va priima komunija be ispazinties,tuokesi nebermavoti ir tt
|
|
|
Post by darkshadow on Aug 21, 2005 5:22:34 GMT -5
nei karto gyvenime nesu buvusi ispazinties ir nesiruosiu eiti;)
|
|
|
Post by LadyPank on Aug 21, 2005 12:42:41 GMT -5
As buvau 1k prie komunija.
|
|
|
Post by vampire on Aug 21, 2005 12:45:04 GMT -5
o tu krykstyta?
|
|