black666tear
junior member
A self-torture loser, not being able to see tomorrow...
|
Post by black666tear on Aug 31, 2005 15:06:30 GMT -5
o as manaiu kad jie visi belyciai...
|
|
|
Post by sepulture on Sept 2, 2005 3:15:41 GMT -5
visi taip mano
|
|
|
Post by narcotize on Sept 13, 2005 10:12:49 GMT -5
Netikiu... Angelai sargai sugalvoti tam, kad padidinti pasitikëjimà savimi. Biblija padeda gyventi, taèiau labai iðkraipo pasaulá.
Beje, kas per maiðalynë su tais zodiakais? Painiojam Biblijà su kiniðkais horoskopais? Man tokie dalykai atrodo netikroviðki. Pernelyg þmoniø sugalvoti, kad pasaulis bûtø vieningesnis.
Kiekviena religija yra sukurta pagal ðalies kultûrinæ aplinkà, ir tikrai ne faktinis dalykas. Simbolinis, kurá reikia koduot, ir iðkodavus tikrai ágysi proto, taip sakant, patirsi iðganymà.
|
|
|
Post by sepulture on Sept 14, 2005 3:02:25 GMT -5
na ce tkrai svarus kaltinimas del skrtingu dalyku maisymo-biblijos ir zodiaku...bt matai, ce tik susisteminta viskas kad butu aiskeu, aisku galima rasyti akd balandzio menesiui yra tox ir anox angelas ir tt.bet dbr tik pasitelke kita atitikmeni-zodiakus...na aisku,kam priintina tas gali tiket kam ne tas tgl netiki, nuo to niekas tkr nepasikeis...
|
|
|
Post by narcotize on Sept 14, 2005 3:21:25 GMT -5
Mënesio pabaigos nesutampa su zodiakais. Netikiu zodiakais pagal mënesius, nes, ðiaip ar taip, angelai <jei yra> atsirado anksèiau uþ mënesius, kuriuos sukûrë þmonës.
Beje, tikintis þmogus tikës, kad viskas bus OK, jam gal geriau dël to seksis.
Tas maiðymas man panaikina pasitikëjimà ðaltiniu <_<
|
|
|
Post by sepulture on Sept 14, 2005 12:37:47 GMT -5
tas kas tvirtai tuo tiki nesigilns kokio patikimumo yra saltinis. tas kas nori prisikabnti vsd ras sipnaja vieta.o ce jau priklauso ar jam butinas tas tikejimas.bt as pati negaliu paneigti kad taip yra o ne kitaip nes vs dlto pati nesu sitos srities tyrinetoja
|
|