|
Post by Vytas on Dec 4, 2005 7:34:12 GMT -5
Trumpiausia pasaulio pasaka. Vienà graþià dienà vaikinas paklausë merginos: - Ar tekësi uþ manæs? Mergina atsakë: - Ne. Ir vaikinas ilgai bei laimingai gyveno...
|
|
|
Post by Vytas on Dec 4, 2005 7:34:31 GMT -5
Álipa vyras á autobusà. O jis sausakimðas, nëra net vietos, kur pasisukt. Bet bilietëlio juk reikia. Mato - vyrukas perkasi biletà. Galvoja, kad reiktø papraðyt, jog nupirktø, bet neðauksi per autobusà - nemandagu, o dar vardo neþino. Pagalvokim logiðkai: "Ðioje stotelëje jis neiðlipo, vadinasi vaþiuoja á mano rajonà. Veþasi gëliø, vadinasi vaþiuoja pas moterá. Veþasi graþiø gëliø, vadinasi vaþiuoja pas graþià moterá. Mano rajone yra tik 2 graþios moterys -mano þmona ir mano meiluþë. Pas mano meiluþæ jis nevaþiuoja, nes pas jà vaþiuoju að. Tada jis pas mano þmonà. Mano þmona turi 2 meiluþius: Pranà ir Kostià. Pranas komandiruotëj..." - Kostia, nupirk bilietëlá! - Ach... Ið kur þinai mano vardà?!
|
|
|
Post by Vytas on Dec 4, 2005 7:34:59 GMT -5
Pavaldinys darbe prasikalto. Ateina pas virðininkà, papasakoja visà situacijà ir klausia: - Virðininke, sakykit, kà man dabar daryt. Virðininkas sako: - Kadangi esu tikras, jog tu dël to labai gailiesi, pakaks atsipraðyti ir viskas bus pamirðta. Pavaldinys: - Oi, virðinike, nepyk, dovanok, atleisk. - Na atleisti að tavæs neketinau, bet jei jau taip praðai...
|
|
|
Post by Vytas on Dec 4, 2005 7:35:23 GMT -5
Sëdi du gruzinai prie butelio vyno ir kalbasi. Vienas pasakoja: -Þinai vaþiuoju að sau vakar namo, ogi þiûriu ant kelio varlë ðokinëja. Kaþkaip pagailo man jos - dar pervaþiuos kas - ir paëmiau að jà á maðinà. Galvoju parveðiu iki namø ir kur nors paleisiu. Ar tiki manim? Draugas susimastæs atsakë: - Tikiu, tikiu... - Tai va parvaþiavau namo - tæsia savo istorijà gruzinas, - paþiûrëjau á tà varlæ ir pagalvojau, tegu gyvens ji mano namuose, bus naminis gyvûnas. Ar tiki mani? - Tikiu, tikiu, - vël sumurmëjo draugas. - Taigi parsineðiau jà namo ir paleidau ant kilimo, bet vëliau ir vël jos pagailo ir nusprendþiau leisti miegoti lovoje. Bet ar tu tikrai tiki manim? - Aiðku, kad tikiu. - Ir þinai að su ta varle sau miegu, o ryte pabudæs pamatau ðalia savæs nuostabaus groþio moterá. Ar gali tuo patikët??? - Jei jau taip sakai, matyt, taip ir buvo. Tikiu tavim. - Na matai, tu manim tiki, o þmona kaþkodël netiki....
|
|
|
Post by Vytas on Dec 4, 2005 7:35:47 GMT -5
kai buvo 10 metu: Norisi kaþko, niekaip nesuprantu ko. 12. Norisi ...merginos? 14. Norisi bet kokios merginos. 16. Norisi bûtent tos draugës, nes ji duoda visiems. 18. Norisi visø!... pabandyt po kartà. 20. Norisi bûtent tos merginos, nes ji niekam neduoda. 25. Norisi bûtent tos, nes ji geresnë uþ kitas. 30. Norisi ðtai tos moters todël, kad ji kaþkieno þmona. 35. Norisi visø, iðskyrus savo þmonà. 40. Norisi ðtai tos 16-metës kvailutës. 45. Norisi vieniðos kaimynës - ji kaþin ar atsisakys. 50. Nieko nesinori, atsibodo, bet reikia! 55. Norisi...? 60. Norisi bet kokios moters, bet jau neiðeina. 65. Reikia apsimesti, kad vis dar norisi. 70. Aèiû dievui, jau nereikia apsimetinëti. 75. Atsimenu, kaip norëjosi tos moters! 80. Atsimenu, kad kaþko norëjosi, o ko - nepamenu...
|
|
|
Post by Vytas on Dec 4, 2005 7:36:14 GMT -5
Atvaþiuja nykðtukas á degalinæ ir sako: -Ápilkit man dvideðimt laðø benzino ir du laðus tepalo. -Tai gal tau ir á padangas pirstelëti?
|
|
|
Post by Vytas on Dec 4, 2005 7:36:33 GMT -5
Sutuoktiniø pora atvaþiavo á ligoninæ gimdymui. Gydytojas ir sako: - Að sukûriau toká aparatà, kuris dalá sarëmiø skausmø perduoda kûdikio tëvui. Gal norëtumëte iðbandyti? Abudu sutuoktiniai buvo suþavëti ir patikino gydytojà, kad nori iðbandyti. Gydytojas uþstatë skalæ ant 10% pradedantiesiems ir paaiðkino: - Net ðie 10% skausmø bus daug daugiau, nei kûdikio tëvas kada buvo patyræs per savo visà gyvenimà. Bet prasidejus sarëmiams gimdyvës sutuoktinis jautësi kuo puikiausiai ir gydytojas pasiûlë pereiti prie aukðtesnës pakopos. Padidino skalæ iki 20%. Sutuoktinis ir toliau jautësi kuo puikiausiai. Gydytojas patikrino vyriðkio pulsà bei kraujospûdá ir buvo nustebæs, kaip jis gerai jauèiasi. Todël nusprendë pereiti iki 50%. Sutuoktinis jautësi puikiai. Kadangi jo þmonai tai pastebimai padëjo, nusprende gydytojas VISUS skausmus perkelti ant kûdikio tëvo. Moteris pagimdë visiðkai sveikà kûdiká be jokiø skausmø. Ji ir jos vyras buvo suþavëti. Kai jie gráþo namo, rado prie durø mirusá paðtininkà...
|
|
|
Post by Vytas on Dec 4, 2005 7:36:55 GMT -5
Armënø radijo klausia: - Ar ámanoma nugalëti prostitucijà? Armënø radijas atsako: - Na, kovoti prieð jà galima, taèiau nugalëti ne, nes po kiekvienos pergalës norisi kovoti dar...
|
|
|
Post by Vytas on Dec 4, 2005 7:37:26 GMT -5
Iki 20m. - playkid Iki 30m. - playboy Iki 40m. - playman Iki 50m.- playoff Iki 60m. - game over
|
|
|
Post by Vytas on Dec 4, 2005 7:37:44 GMT -5
Ið direktoriaus kabineto darbininkai iðneða didelæ sofà... Sekretorë tuoj puola aiðkintis su direktoriumi: - Jûs kà? Mane atleidþiate?
|
|
|
Post by Vytas on Dec 4, 2005 7:38:12 GMT -5
Virðininkas klausia pavaldinio: - Girdëjau, mirë jûsø uoðvienë. Galiu paleisti jus á laidotuves. - Aèiû, nereikia. Viskam savas laikas. Kai susitvarkysiu su darbais, tada ir eisiu linksmintis.
|
|
|
Post by Vytas on Dec 4, 2005 7:38:38 GMT -5
- Klausyk, kaip tu gali taip smarkiai besipykdamas su savo þmona, bûti tokiu geru uoðvienei? - Kaþkada bûtent jinai ið visø jëgø bandë sutrukdyti mûsø vestuvëms!
|
|
|
Post by Vytas on Dec 4, 2005 7:38:58 GMT -5
Uoðvienë - þentui: - Ar tu matei tà þmogø, kuris mane iðgelbëjo? - Taip, jis manæs jau atsipraðë...
|
|
|
Post by Vytas on Dec 4, 2005 7:39:24 GMT -5
Ateina þmogelis pas daktarà ir skundþiasi: - Turiu problemà. Kiekvienà rytà, kai ateinu á darbà, iðkart pasimyliu su sekretore, o iðeinant prieðpieèiø, staigiai padarom dar kartà. Ir treèià kart padarom, kai einu namo... - Na, o kokia gi èia problema? - Matot, að dar turiu meiluþæ... Su ja paprastai myliuosi du ar tris kartus per dienà... - O tai jums problema? - Ne, bet mano þmona - nimfomanë. Kiekvienà rytà mes uþsiimam seksu, dar turiu sugráþti pietums, o jau neðneku apie naktá, kai turim didþiulius sekso maratonus prieð uþmiegant. - Na, tai vis tik kokia gi cia problema? - Matot, jauèiu kaþkoká nuovargá ir átampà, kai masturbuojuosi...
|
|
|
Post by Vytas on Dec 4, 2005 7:39:47 GMT -5
Ateina vyras á barà, ir iðkart uþsisako trigubà viskio. Iðgeria... Dar vienà uþsisako. Iðgeria... Treèià trigubà... Iðgeria... Barmenas klausia: -Kas atsitiko? Þmogus: -Gráþtu namo, o mano þmona su mano geriausiu draugu dulkinasi... Barmenas: -Imk trigubà uþ dykà, tos bobos tikros bjaurybës... O kà tu su saviðke padarei? Þmogus: -Þmonà ið namø iðmeèiau. Barmenas: -Teisingai, o su geriausiu draugu kà padarei? -Að jam tiesiai á akis þiûriu ir sakau, blogas ðuo, blogas ðuo...
|
|
|
Post by Vytas on Dec 4, 2005 7:40:04 GMT -5
Draugai susitinka: - Sveiks, seniai nemaèiau! Girdëjau, Auðrà vedei? - Nu, taip... - Tai dabar esat susituokæ, laimingi? - Na, kaip... Ji laiminga, o að vedæs...
|
|
|
Post by Vytas on Dec 4, 2005 7:40:31 GMT -5
Dvi draugës kalbasi: - Klausyk, kaip tu pripratinai savo vyrà anksti gráþdinëti namo? - Paprastai: gráþta jis vienà kartà, girdþiu, áeina jau á prieðkambará, ir paðaukiu já: "Petrai, èia tu?". - Ir kà jisai? - O jisai tai Jonas...
|
|
|
Post by Vytas on Dec 4, 2005 7:40:46 GMT -5
Vienas vyras dþiûgauja:
- Man gimë sûnus! Valio!
O kitas jam sako:
- Ko èia rëkauji.. Nors aèiû pasakytum!
|
|
|
Post by Vytas on Dec 4, 2005 7:41:11 GMT -5
Gruzinas laiko uoðvæ virð bedugnës: – Mano senelis uoðvæ papjovë... mano tëvas uoðvæ nuðovë... að geras... að tave paleisiu.
|
|
|
Post by Vytas on Dec 4, 2005 7:41:34 GMT -5
Vyras ateina namo ir sako þmonai: - Að turiu rimtà problemà darbe. Þmona ðvelniu balsu atsako: - Nesijaudink, brangusis, ir niekada nesakyk "að turiu problemà", sakyk "mes turime problemà". - Gerai. Mûsø sekretorë greitai pagimdys mums vaikà.
|
|