|
Post by Vytas on Dec 3, 2005 7:09:24 GMT -5
Du nuteistuosius veda suðaudyti. Vargðeliai kalbasi: - Bjaurus ðiandien oras! Jø pokalbá nugirsta sargybinis: - Taip, o man dar atgal reikës gráþti.
|
|
|
Post by Vytas on Dec 3, 2005 7:09:40 GMT -5
Pasikvieèia karininkas kareivá: - Kodël jûsø pavardë tokia narkomaniðka - Aguonaitis? - Tai kad að neþinau, pone Marihuane Opiumaiti.
|
|
|
Post by Vytas on Dec 3, 2005 7:10:06 GMT -5
Eina Savanoriø gatve patruliuojantys pareigûnai. Vienas ið jø pastebi visai su gyvenimu atsisveikinusá þmogø, kuris tik supasi ant medþio. Kitas tarë: - Kol viskà sutvarkysim, suraðysim protokolà, tai jau ir darbo laikas bus pasibaigæs. Sugalvojau geriau - mes pertempkim já á Vokieèiø gatvæ, ten jau kitø zona, tegul ir tvarkosi. Ðiaip netaip nutempia já á Vokieèiø gatvæ ir nueina.Ta gatve kaip tik eina ten patruliuojantys pareigûnai. Vienas ið jø pamato tà þmogelá ir sako: - Þiûrëk, ir vël jis èia kabo !!!
|
|
|
Post by Vytas on Dec 3, 2005 7:10:25 GMT -5
Atskuba pas generolà adjutantas ir raportuoja: - Pone generole, jûsø þmona kà tik pagimdë sûnø. - Na, ir kaip jis atrodo? - Labai á jus panaðus. - O konkreèiau? - Na visai kaip jûs: maþas, plikas, storas, nieko nesupranta ir visà laikà rëkia...
|
|
|
Post by Vytas on Dec 3, 2005 7:11:17 GMT -5
Ateina èiukèius á bibliotekà ir klausia: - Ar turite knygà apie gudrø èiukèiø? Bibliotekininkës: - Fantastinë literatûra antram aukðte!
|
|
|
Post by Vytas on Dec 3, 2005 7:12:10 GMT -5
Susitinka 3 medþiotojai ir klausinëja, kas kà nuðovë. Vienas sako: - Að nuðoviau lapæ. Kitas sako: - O að - skunkà. Treèiasis sako: - Að "no plyzà". Kità dienà vël visi susitinka. Pirmasis sako: - Að nuðoviau kiðká. Kitas sako: - Að stirnà. Treèiasis sako: - O að "no plyzà". Kità dienà visi nutarë já pasekti, kas tas "no plyzas"? Eina tas medþiotojas, iðlenda ið krûmø aborigenas ir ðaukia: - No plyz, no! Pykðt!
|
|
|
Post by Vytas on Dec 3, 2005 7:12:33 GMT -5
Sûnus klausia tëvo: - Tëvai, kas yra prezidentas, vyriausybë, saugumas ir tauta? Tëvas sako: - Na, pavyzdþiui, pas mus ðeimoje að esu prezidentas (visiems nurodinëju ir t.t), mama - vyriausybë (visur eina, viskà tvarko, rûpinasi), bobutë - saugumas (viskà mato, viskà girdi, viskà þino, na, o tu esi - Tauta (mes tave vienà dienà lupam, kità dienà guodþiam). Sekanèià dienà. Sûnus skambina tëvui á darbà: - Tëte, tëte, atëjo naujas prezidentas, dulkina vyriausybæ!.. saugumas miega!.. o Tauta... mato, bet nieko padaryt negali!..
|
|
|
Post by Vytas on Dec 3, 2005 7:12:53 GMT -5
Uþëjau didelio reikalo á universiteto tualetà. Ten, kaip ir daugelyje vieðøjø tualetø, visa eilë kabinø plonomis pertvaromis. Taigi sëdiþiu ten, atlieku savo reikalà, staiga ið gretimos kabinos kaþkas man sako: "labas". Greitai ávertinæs situacijà, að irgi sakau: "labas". Kaimynas tæsia: "kaip sekasi?". Ðiek tiek stebiuosi, bet vis tiek atsakau: "normaliai". Taèiau kitas klausimas mane pribloðkia: "kà veiki?". Nusprendæs, kad kaimynas mane dursto, sakau taip, kaip yra: "kakoju" ir priduriu: "o tu kà veiki?". Ið gretimos kabinos pasigirsta sumiðæs balsas: "klausyk, brangioji, að tau vëliau perskambinsiu, kaþkas èia ðika ir ið manæs tyèiojasi".
|
|
|
Post by Vytas on Dec 3, 2005 7:13:16 GMT -5
Visà vasarà zuikis su eþiuku rûkë þolæ. Atëjo rugsëjo 1-oji, eþiukas eina á mokyklà. Mokykloje jam liepë namie paraðyti raðinëlá, tema "Kà veikiau visà vasarà". Eþiukas nueina pas zuiká ir skunþias: - Kà daryt, juk visà vasarà þolæ rûkiau, kà man raðyt dabar? - Tai tu vietoj to, kad "rûkei", raðyk "skaièiau". Eþiuko raðinëlis: "Atsikëliau anksti, paskaièiau, papusryèiavau, vël paskaièiau, skaièiau iki pietø, sugalvojau eiti pas zuiká. Ëjau skaitydamas, nuëjau pas zuiká, paskaitëm abudu. Pavalgëm pietus, pradëjom skaityti, skaitëm iki vakaro, kol iðëjom laukan. Einam mes su zuikiu miðku skaitydami, o staiga ið krûmø iððoka vilkas, visas apsiskaitæs, apsiskaitæs ir dar pusæ knygos uþ ausies uþsikiðæs".
|
|
|
Post by Vytas on Dec 3, 2005 7:13:39 GMT -5
Kuo skiriasi kai ið 10 aukðto ðoka èeburaðka, þirafa ir begemotas: Èeburaðka: 10... 9... 8... 7... 6... 5... 4... 3... 2... 1... þemë... 1... 2... 3... 4... Þirafa: 10... 9... 8... 7... 6... 5... 4... 3... 3... 3... Begemotas: 10... 9... 8... 7... 6... 5... 4... 3... 2... 1... þemë... juodþemis... smëlis... gruntas... anglis... privet ðachtioram!!!
|
|
|
Post by Vytas on Dec 3, 2005 7:13:57 GMT -5
Kas bûtø, jei Þemë pradetø suktis dvigubai greièiau? Alga - avansas. Alga - avansas. O kas bûtø jei Þemë imtø suktis septynis kartus greièiau? -Sekmadienis, sekmadienis...
|
|
|
Post by Vytas on Dec 3, 2005 7:14:19 GMT -5
- Þemë! - dþiugiai ðûktelëja po laivo katastrofos iðsigelbëjæs keleivis, brisdamas á krantà. - Mësa! - dþiaugsmingai ðaukia tenykðèiai þmogëdros, lásdami ið pakrantës krûmø.
|
|
|
Post by Vytas on Dec 3, 2005 7:14:53 GMT -5
Kuo labiau vairuotojai nesupranta, kuriems galams statomi absurdiðki kelio þenklai, tuo daugiau policininkø stovi pakelëse, kad jiems tai paaiðkinti.
|
|
|
Post by Vytas on Dec 3, 2005 7:17:40 GMT -5
"Veidrodëli veidrodëli, kas pasaulyje graþiausias?" "Pasitrauk. Nematau."
|
|
|
Post by Vytas on Dec 3, 2005 7:17:57 GMT -5
Mongolijoje vyko dvyniø konkursas. Laimëjo visi!
|
|
|
Post by Vytas on Dec 3, 2005 7:18:29 GMT -5
Ligonineje: - Daktare, sakykite, ar að iðgyvensiu? Daktaras pasisuka á seselæ ir taria: - Sesele... Iðkvieskite man pamaina... Að pervargau... Man tik ka pasivaideno, kad su manimi kalba lavonas.
|
|
|
Post by Vytas on Dec 3, 2005 7:18:53 GMT -5
Eglë - tai toks medis, prie kurio lavono vaikai ðvencia Kalëdas.
|
|
|
Post by Vytas on Dec 3, 2005 7:20:24 GMT -5
Psichiatrinës ligoninës gydytojas pro langà pastebëjo beproèius, kurie kaþkodël ðliauþiojo po kiemà. Pasiuntë pas juos sanitarà, kad iðsiaiðkintø, ko gi tie psichai taip ðliauþioja. Po poros valandø sanitaras sugráþta visas purvinas ir sako: - Ten vienas psichas nubrëþë ant asfalto linijà ir siûlo visiems po 1000 litø, su sàlyga, kad praðliauð po ta linija. - O kodël jûs tos purvinas, jûs kà, irgi ðliauþiojot? - O kà, 1000 litø ne pinigai?!!!
|
|
|
Post by Vytas on Dec 3, 2005 7:20:54 GMT -5
Dievas kalbasi su Adomu: — Tau k¹, šonkaulio gaila? — Ne, bet kažkokia bloga nuojauta...
|
|
|
Post by Vytas on Dec 3, 2005 7:21:19 GMT -5
Mozë vedþiojo savo tautà po dykumà keturiasdeðimt metø. Pasirodo, net biblijos laikais vyrai vengdavo pasiklausti kelio.
|
|