|
Post by Vytas on Dec 3, 2005 7:34:12 GMT -5
Naktá þmogelio maðinoje suveikia signalizacija. Bièas su tapkëm iðbëga á laukà, o ten prie maðinos stovi trys ambalai su treningais, kuriø vienas sako: - Vo, maladiec, greitai raktelius atneðei.
|
|
|
Post by Vytas on Dec 3, 2005 7:34:58 GMT -5
Gruzinas savo draugui: - Vakar iðgelbëjau vienà merginà nuo þiauraus iðprievartavimo. Draugas: - Ir kà padarei? - Ákalbëjau.
|
|
|
Post by Vytas on Dec 3, 2005 7:35:15 GMT -5
JAV vandens gynybos ðtabas. Staiga gaunamas signalas apie povandeniná ásibrovëlá. Pasiunèiami du geriausi agentai viskà iðsiaiðkinti. Vienas paneria, po 5 min. iðneria. Kitas klausia: - Na, matei kà nors? - Vokieèiai. - Ið kur þinai? - Vëliava su svastika. Ir vël paneria. Po 10 min. iðneria. Antrasis klausia: - Na, kaip? - Japonai. - Ið kur iðtraukei? - Ant laivo borto visokiø hieroglifø priraðinëta. Ir vël paneria. Iðneria dabar po 20 min. leipdamas juoku: - Na, kas atsitiko? - Èiukèës. - Ið kur þinai? - Pabeldþiau á duris - atidarë.
|
|
|
Post by Vytas on Dec 3, 2005 7:35:49 GMT -5
Vakar gëriau su rusais - vos nenumiriau. Ðiandien buvo "pachmielas". Geriau buèiau numiræs vakar!
|
|
|
Post by Vytas on Dec 3, 2005 7:36:24 GMT -5
Eina narkomanas gatve ir susitinka prekeivá: - Gal turi dozæ? - Imk. Pabandyk, nauja partija. Niekas dar nebandë. Juoda-balta vadinasi. Pareina namo ir susivaro dozæ, nieko... dar vienà... dar vienà, nieko. - Ðûdas, reikia parûkyti. Iðëjo á balkonà, uþtraukë dûmà ir staiga juoda akyse, o po to balta, po to dar syki ir dar syki... Ir taip septynis kartus. Parëjo á kambará atsisëdo ant sofos ir garsiai sako: - Einu á miestà - Eik, eik, - sako mama, - o tai kaip debilas visà savaitæ balkone prastovëjai!
|
|
|
Post by Vytas on Dec 3, 2005 7:36:45 GMT -5
Vakar pagalbos tarnyboje 911 bauginanèiai suskambo telefonas. Gelbëtojai kaþkaip sunerimo ir ragelio nutarë nekelti...
|
|
|
Post by Vytas on Dec 3, 2005 7:37:03 GMT -5
Radusius Petraièio pas¹, prašome nesijuokti iš nuotraukos...
|
|
|
Post by Vytas on Dec 3, 2005 7:37:21 GMT -5
Blondinë klausia: -Brangusis, padëk man sudëlioti puzzlæ? -O koks paveikslëlis ant dëþutës? -Kaip suprantu, tai tigras. -Brangioji, visø pirma mums nepavyks sudëti ðios puzzlës, o visø antra sudëk kelogsus atgal á dëþutæ.
|
|
|
Post by Vytas on Dec 3, 2005 7:37:39 GMT -5
Turkmënø hakeriai pagaliau iðdráso álásti á tinklà. Trys ið jø iðkart mirë - 220 voltø, menki juokai.
|
|
|
Post by Vytas on Dec 3, 2005 7:38:02 GMT -5
Vestuvëse: maþa mergaitë klausia mamos: - Kodël jaunoji visa apsirengusi baltai? - Na, balta spalva reiðkia dþiaugsmà, o ðiandien - dþiaugsmingiausia jos gyvenimo diena… - Tada kodël jaunikis visas juodas?
|
|
|
Post by Vytas on Dec 3, 2005 7:38:30 GMT -5
Ateina alkoholikas á restoranà ir sako: - Man vyno ir darþoviø. Padavëja: - Tai gal konkreèiau galëtumët pasakyt. - Nu jei konkreèiau, tai 100g degtinës ir agurkø.
|
|
|
Post by Vytas on Dec 3, 2005 7:38:45 GMT -5
Lauke plikledis. Šnekasi du šunys: - Šiandien taip slidu, kad net koj¹ baisu pakelti.
|
|
|
Post by Vytas on Dec 3, 2005 7:39:07 GMT -5
Eina drakonas miðku ir sutinka meðkà: - Kas tu? - Meðka. - Taip, uþsirasom... Ateik pas mane ið ryto, bûsi mano pusryèiai. Eina toliau ir sutinka lape: - Kas tu? - Lapë. - Taip,uþsiraðom... Ateik pas mane per pietus, bûsi mano pietûs. Eina toliau ir sutinka zuiki: - Kas tu? - Zuikis. - Taip, uþsiraðom... Ateik pas mane vakare busi mano vakarienë. - O galiu neateit? - Gali. Taip , iðbraukiam.
|
|
|
Post by Vytas on Dec 3, 2005 7:39:56 GMT -5
Kalbasi du studentai: - Tiesiog neásivaizduoju, kaip praneðti tëvams, kad jau treèià kartà neiðlaikiau egzamino. - Nusiøsk tokià þinutæ: "Egzaminai baigësi. Nieko naujo".
|
|
|
Post by Vytas on Dec 3, 2005 7:40:13 GMT -5
Kirvis tarë: - Einu á miðkà pasivaikðèioti. Ir atsirado medþiø, kurie nedavë kelio.
|
|
|
Post by Vytas on Dec 3, 2005 7:40:30 GMT -5
Ámetë senis á jûrà tinklà ir iðtraukë já pilnà þolës. Parûkë senis þolës. Na, o kas paskui buvo visi þinote... Ir þuvis kalbëjo, ir norai pildësi...
|
|
|
Post by Vytas on Dec 3, 2005 7:41:01 GMT -5
Ateina vyras namo. Staiga jis pamato savo þmonà, stovinèià prie lovos su trumpa palaidine ir rankose laikanèià virvæ. Þmona sako savo vyrui: -Suriðk mane ir daryk kà nori... Vyras suriðo ir iðëjo þvejoti.
|
|
|
Post by Vytas on Dec 3, 2005 7:43:04 GMT -5
Uþsiveisë pas muþikà tarakonai. Jis pasiguodë draugui. Tas jam patarë apeit visus kampus ir pasakyti: "Valgio nëra, valgio nera". Muþikas taip ir padarë. Nakti já þadina tarakonø virðininkas ir sako: - Ðeimininke, kelkis, mes tau uþkàst atneðëm.
|
|
|
Post by Vytas on Dec 3, 2005 7:44:27 GMT -5
Skambutis á klebonijà: - Sveiki, opiumo liaudþiai dalintojai (juokas ragelyje), èia jus ið rajoninio partijos komiteto trukdo. Klebonëlá praðom... Klebonëlis: - Tëvas Kazimieras klauso. - Klausyk, tëvuk, paskolink baþnyèios suolus rajono komjaunimo suvaþiavimo susirinkimui, a? - Ðpygà jums, o ne suolus - paskutiná kartà, kai skolinau, tai tokiom blevyzgom nuraðinëti gráþo, kad baisu vyskupà á baþnyèià atsivest!!! - A tai ðpygà mums?! Tai ðpygà tau, o ne spaliukus baþnytiniam chorui per Kalëdas!!! - A tai ðpygà man?! Tai ðpyga jums, o ne jëzuitus ðeðtadienio talkoms!!! - A tai ðpygà mums???!!!!! Tai ðpygà tau, o ne pionierius per velykines procesijas!!!! - A tai ðpygà man?!?!?!?! Tai ðpygà jums, o ne vienuoles pirtyse per CK suvaþiavimus!!! - O va uþ tokius þodþius, tëveli, ir partinio bilieto gali netekt...
|
|
|
Post by Vytas on Dec 3, 2005 7:44:48 GMT -5
Velka dþigitas ant peèiø avinà. Kaimynas klausia: - Kur avinà neði? - Tai ne avinas, o kyðis. Avinas institute mokosi.
|
|