|
Post by Fulguritus on Apr 14, 2005 12:02:16 GMT -5
na, o as kai kam nors pasakau savo baimes, tai visi zvengia iki asaru... na bet nesvarbu, pasakysiu ko bijau... paniskai bijau dekoratyviniu triusiu< patys baisiausi yra balti su raudonom akim >, kai tik jie prie manes prisiartina, tai ir nualpt galiu... brrrrrrr... dar lb bijau dantistu... siaubas... bijau mazu vaiku... bijau tu baisiu padaru teletabiu!!! ;D ;D ;D na ir dar viena mano baime, tai burried alive... vat...
|
|
|
Post by bitter on Apr 14, 2005 12:07:47 GMT -5
bijau baimes jausmo ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D tai yra pats baisiausias dalykas
|
|
|
Post by nosferatus on Apr 15, 2005 13:41:36 GMT -5
butent )), todel ir bijau jo=]
|
|
|
Post by miss Death on Apr 15, 2005 14:27:18 GMT -5
na, o as kai kam nors pasakau savo baimes, tai visi zvengia iki asaru... na bet nesvarbu, pasakysiu ko bijau... paniskai bijau dekoratyviniu triusiu< patys baisiausi yra balti su raudonom akim >, kai tik jie prie manes prisiartina, tai ir nualpt galiu... brrrrrrr... dar lb bijau dantistu... siaubas... bijau mazu vaiku... bijau tu baisiu padaru teletabiu!!! ;D ;D ;D na ir dar viena mano baime, tai burried alive... vat... As irgi dantistu bijau.. ;D
|
|
|
Post by bitter on Apr 16, 2005 1:56:45 GMT -5
tik tiek kad skauda ir smirda ten,stai kas negerai....man ir malonumo nekelia bet gi kam bijoti?
|
|
|
Post by miss Death on Apr 16, 2005 3:03:27 GMT -5
Kaip tai kam bijoti?? Juk zmones patys negali pasirinkti ko bijoti ir ko ne..
|
|
|
Post by Fulguritus on Apr 16, 2005 3:51:08 GMT -5
Kaip tai kam bijoti?? Juk zmones patys negali pasirinkti ko bijoti ir ko ne.. tai vat uztad... as gi irgi nepasirinkau bijoti triusiu ir visus su ta savo baime juokinti, bet ka gi as galiu padaryt... taip mane PONAS DIEVAS sutvere...
|
|
|
Post by miss Death on Apr 16, 2005 3:53:13 GMT -5
Xe.. Ponas Dievas.. ;D
|
|
|
Post by bitter on Apr 30, 2005 6:11:46 GMT -5
vienu zodziu...nesigincysiu...
|
|
|
Post by abscisus on May 2, 2005 12:16:16 GMT -5
paniskai bijau, kad gyvenu veltui. kartais naktimis atsibundu ispilta salto prakaito, ir ypac tai mane kankina rytais, grauzia sazine, kad ir vel vakar nepadariau kazko tokio, kas pakeistu mano suknista pasauli. nebijau mirties, nes tai vis siokia tokia transformacija, palyginus su mano tobulu pastoviu gyvenimu. as darau tai, ko nori ir tikisi mano tevai, mano salis ir gamtos desniai. ir po velniu tai mane ziauriai biesina! nes man gyvenimo kokybe nera vilniaus universiteto diplomas ir darbas vilniaus banke. jauciuosi atsakinga mamai - del jos negaliu padaryti to, ka seniai norejau - viska mesti ir isnykti, pabegti nuo tu, kurie mane myli, ir tu kurie nekencia, ir ypac nuo tu, kuriems dzin, kad as esu. jei tik tai butu taip paprasta...
|
|
|
Post by vampire on May 5, 2005 12:57:29 GMT -5
idomus cia cia tavo gyvenimas atrodo...
|
|
|
Post by LadyPank on May 15, 2005 2:47:40 GMT -5
O as net nezinau ko bijau...man atrodo kad reikia susidurti su baime ir tada suprasi bijai ar ne...Nes as kokiu 6-7 metu velai vakare buvau palikta viena ir dingo elektra tada isgirdau keistus garsus ir tik tada supratau jog man visai nebaisu buti tamsoje ir vaikscioti po namus....
|
|
|
Post by Roxete on May 26, 2005 10:22:34 GMT -5
nebijau nieko......lb pritariu abscisus...man joz zodziai lb patinka
|
|
|
Post by chipie on May 28, 2005 13:52:52 GMT -5
man ir patiko abscisus zodziai...kazka tokio ir as pati jauciu...
|
|
sa†an
Full member
|
Post by sa†an on May 29, 2005 7:20:59 GMT -5
manau kazka panasaus jauciam dauguma...kartais norisi pabegti nuo visko... as bijau nznau...tikriausiai sviesos... gal skamba ir keistai bet mieliau bunu pavesyje ,patamsej nei sveisoje... nznau kodel as jos bijau...gal tai net ne baime...tiesiog nznau...
|
|
|
Post by vampire on May 30, 2005 11:20:19 GMT -5
neseniai supratau kad bijau peliu
|
|
Eisha
new member
|
Post by Eisha on Jun 2, 2005 6:33:08 GMT -5
As bijau LadyPank
|
|
|
Post by Woldas on Jun 2, 2005 10:55:38 GMT -5
As bijau jog mano tevai nesuzinotu mano kaikuriu paslapciu...
|
|
|
Post by evanescence on Jun 2, 2005 11:05:59 GMT -5
ir kokios tos paslaptys? að tai bijau, kad tëvai neperskaitytø mano senojo dienoraðèio
|
|
|
Post by LadyPank on Jun 2, 2005 12:00:28 GMT -5
As bijau LadyPank Tu manes bijai???
|
|