sa†an
Full member
|
Post by sa†an on Jun 1, 2005 12:11:37 GMT -5
tai va ar yra cia tokiu kurie klauso sitos grupes muzikiukes? o gal kas koncerte buvot?
|
|
|
Post by LadyPank on Jun 1, 2005 12:26:29 GMT -5
Megstu sia grupe tik deje koncerte nebuvau...
|
|
sa†an
Full member
|
Post by sa†an on Jun 1, 2005 12:29:47 GMT -5
nepyk kad taip pasakysiu bet tikrai daug praradai,as buvau bet jeigu vel atvaziuotu galeciau net 150lty sumoket nors db mokejau tik 60lt,tikrai geras kaip neikad buvo...tik gaila pasibaige...ir teisa sveitas tai irgi kaip neikur...vieni ilgaplaukiai gotai...bet visteik jega buvo... o pacia apocalyptica tai as dievinu ;D
|
|
|
Post by LadyPank on Jun 1, 2005 12:43:36 GMT -5
Ilgaplaukiai gotai...Vien i juos paziurrejus man siela atgimtu nes Siauliuose tokiu mazai...O siaip zinau as labai norejau i ta konca bet nebuvo pas ka vaziuoti ai krc tuoj verksiu....
|
|
sa†an
Full member
|
Post by sa†an on Jun 1, 2005 13:01:34 GMT -5
gaila tu is siauliu,pas mus marej tai muzikos mokykla veze ir parveze,bet mane,mano kalsioka ir klasioke tai mano mama veze jo pas mus marej irgi nera tikru gotu,vakar ziurejau ziurejau as i juos ir pagalvojsu akd ilgai teik ju nepamatysiu tai taip liudna pasidare,bet apskui prasidejo koncertas ir atkraciau galva ir siaip koju siandien nejauciu bet ne esme kai pries tave per du metrus stovi pusnuogis eika...ak prisiminus tai atrodo sapnavau...
|
|
|
Post by LadyPank on Jun 1, 2005 13:06:35 GMT -5
Seniai taip kam nors be pavydejua kaip dabar tau...Kitakarta is namu begsiu(jei bus kitas kartas... )
|
|
sa†an
Full member
|
Post by sa†an on Jun 1, 2005 13:09:44 GMT -5
nesistebiu akd pavysi nes pati sau pavydziu jo jeigu bus kitas kartas tai as pati pirma ;D
|
|
|
Post by LadyPank on Jun 1, 2005 13:13:06 GMT -5
Nu ne jei bus kitas kartas tai as busiu pirmesne ;DTu jau viena karta bent busi buvus o as ne....
|
|
sa†an
Full member
|
Post by sa†an on Jun 1, 2005 13:15:15 GMT -5
zdz abi pirmos nes kai jau veina karta buvsu tai zinau kaip ten sustra,db ne pusantros valandos anksciau o dviem atvaziuosiu kad dar i gotus but laiko paziuret
|
|
|
Post by LadyPank on Jun 1, 2005 13:26:49 GMT -5
Ir susipazinti....
|
|
|
Post by Sentenced on Jun 2, 2005 6:28:31 GMT -5
Apocalyptica man labai patinka.... .... O vat, kad toki konca praleidau tai aisku gaila.... kai pasiklausiau is draugu bei pazystamu, kaip jie sale uzvede...ex.... Drive'ovi koncai mano meile.... :-*ai, nieko, bus dar tu koncu.... galu gale gal taip ir geriau.....Ilgaplaukiu gotu ir metalu ir taip prisiziuriu.... nu ir ne tik prisiziuriu......
|
|
sa†an
Full member
|
Post by sa†an on Jun 2, 2005 10:10:07 GMT -5
kur tu ju prisiziuri?
|
|
|
Post by vampire on Jun 2, 2005 15:08:03 GMT -5
jeigu kada vel i lietuva uzsuks...tai tikraaaai negreit...bet jau man taip atrodo...
|
|
|
Post by Sentenced on Jun 3, 2005 3:52:31 GMT -5
kur tu ju prisiziuri? mieste....klp.... per koncertus susipazystam, kai mieste bunam su draugais.... galu gale juk ir tarp gotu ir metalu pazystamu turiu....
|
|
|
Post by sepulture on Jul 7, 2005 16:03:00 GMT -5
oj as tai myliu tuos vyrukus%)~tixleu ju plaukus:DD
|
|
|
Post by narcotize on Sept 13, 2005 11:27:17 GMT -5
Koncerte nebuvau. Neþinau. Kaþkas uþplaukë ir nenorëjau... Gailiuos. Neseniai klasiokë rodë straipsná apie juos ið Panelës. Neásiskaièiau, bet ið bendravimo pasirodë vulgaroki. Nuvylë.
|
|
|
Post by Sentenced on Sept 13, 2005 12:46:56 GMT -5
o ko tu tikejaisi is ju, jei ne paslaptis?...
|
|
|
Post by narcotize on Sept 13, 2005 12:57:25 GMT -5
Na, turbût "Panelës" raðymo stilius sugebëtø bet kà sudirbt ((; Nustebino faktas, kad jie á savo apartamentus liepë pristatyt visas Mis Rumunija dalyves. Ech... Tikëjaus bent jau tokio tipo renginiø nemëgimo. Na, o gal tik jø kûnai Apocalypticams svarbûs... Bet irgi. Kaip kokias verges ((;
|
|
|
Post by Sentenced on Sept 13, 2005 13:01:03 GMT -5
Na, turbût "Panelës" raðymo stilius sugebëtø bet kà sudirbt ((; Nustebino faktas, kad jie á savo apartamentus liepë pristatyt visas Mis Rumunija dalyves. Ech... Tikëjaus bent jau tokio tipo renginiø nemëgimo. Na, o gal tik jø kûnai Apocalypticams svarbûs... Bet irgi. Kaip kokias verges ((; paneles rasymo stilius sudirbs bet ka.... seip man ir keistoka isgirsti tokius zodzius is zmoniu, kurie kuria pakankamai melodinga, dvasinga muzika.... bet is kitos puses visi mes zmones ir kunas ne maziau svarbus, nei dvasia...
|
|
|
Post by narcotize on Sept 13, 2005 13:11:00 GMT -5
Puiku, ponaièiai iðtroðkæ sekso, tas pateisinama, bet... METALISTAS SU FYFA? Mnû, kûnas toks pat, bet darau iðvadà, kad jie nelabai vertina moterø protà...
|
|