|
Post by sepulture on Sept 20, 2005 0:41:47 GMT -5
na tie kablai tai tkr nekliuna bt mes ce znaj biski nesusikalbejom as sakau kad dbr didesnes fyfos tos kurios bekalbes.nu as znaj fyfas laikau tas kurios tokios yra is sirdies... o del likimo.manau jis kiekvienam jau duotas bet taceu ir palikta teise pacem ji valdyti...tik kartais jau nelabai iseina but tokem valdingam kaip noretusi zmogui...
|
|
|
Post by Sentenced on Sept 20, 2005 8:16:04 GMT -5
a, nu tada viskas OK.... tos kurios is sirdies visai prastas variantas.... tiesiog yra tokiu zmoniu, kurie fyfom apskritai visas su kablais panas laiko.... del nusikalbejimo jau tikrai.... vietoj apocalyptica'os aptarinejimo aptarinejam fyfas:DD amazing temele:DDDDD
|
|
|
Post by sepulture on Sept 23, 2005 12:37:45 GMT -5
joa jau nemextu kad del kablu isvadina fyfom! kox absurdas...bt tkr kox galings floodas:D
|
|
|
Post by Sentenced on Sept 25, 2005 5:37:02 GMT -5
ok, uzteks floodint.... taigi, gal yra norinciu aptarti apocalyptica ir ju kuryba?...
|
|
|
Post by sepulture on Oct 12, 2005 2:22:09 GMT -5
ir ju galingas pieveles?
|
|
|
Post by Hellena on Oct 17, 2005 7:45:39 GMT -5
neacimenu ar as ce minejau jau bet ju koncertas buvo nerealus!! =)) tokie berzeliai,laibi klevukai, bet jau jegos tai as neysivaizduoju is kur jiem ten tiek tryksta.. =DD nerealu:)) beje mane pres kek metu (nebeacimenu jau..bet senei) teta uzvede ant apokalyptikos
|
|
|
Post by sepulture on Oct 18, 2005 14:53:36 GMT -5
kokie sulyginimai:DDDDDDD nuostabu
|
|
|
Post by bloodmagical on Nov 14, 2005 0:44:33 GMT -5
APOCALIPTICA-DIEVINU SIA GRUPE(NORS KONCE NEBUVAU...GAILA. ..)BET SIAIP GRUPE NEITIKETINA.GROJA TOKIA MUZIKA KAD VERCIAI NET SUSIMASTYTI KA VEIKI SAIM GYVENIME IR KOKS TAVASIS KELIAS IR AR TEISINGIA JUO EINI...
|
|
|
Post by narcotize on Nov 14, 2005 3:55:38 GMT -5
Apskritai nelaikau vertinga muzikos, kuri neverèia nors kiek susimàstyti.
|
|
|
Post by Sentenced on Nov 14, 2005 12:14:42 GMT -5
mane pirmiausia ju muzika priverte susimastyti del ju talento.... buvau tikrai nustebinta... man patinka tai, kad kai nera zodziu muzika dar labiau leidzia, na tarsi pafantazuot, surasti joje tam tikrus tik man dabar svarbius jausmus, simbolius.....
|
|
|
Post by narcotize on Nov 14, 2005 12:30:56 GMT -5
Kaþkaip jau ir pati Apocalypticà vis daþniau ásijungiu. Prisimenu, pirmà kartà nustebino bûtent tai, kaip tiksliai mintá perteikë be þodþiø.
|
|
|
Post by sepulture on Nov 17, 2005 12:39:27 GMT -5
Apskritai nelaikau vertinga muzikos, kuri
na bet juk ne visada noris mastyti...as greiceu klausaus tam kad acipalaiduoceu...
|
|
|
Post by narcotize on Nov 17, 2005 13:10:17 GMT -5
o að atsipalaiduoju irgi màstydama. bûtent ir màstau, kai esu atsipalaidavus. iðvis nemoku kalbët ar galvot "apie orà". nepriklauso nuo aplinkybiø.
tiesiog esu paskendus mintyse beveik visad, net ir per koncertus - tûsus, taip sakant.
|
|
|
Post by bloodmagical on Nov 28, 2005 6:15:39 GMT -5
Kaþkaip jau ir pati Apocalypticà vis daþniau ásijungiu. Prisimenu, pirmà kartà nustebino bûtent tai, kaip tiksliai mintá perteikë be þodþiø. O kam muzikoje reikalingi zodziai?as juos ismesciau kaip dalyka kuris yra ne vietoj idetas.
|
|
|
Post by vampire on Dec 4, 2005 5:37:05 GMT -5
O kam muzikoje reikalingi zodziai?as juos ismesciau kaip dalyka kuris yra ne vietoj idetas.zodziai reikalingi jei jie kazka reiskia...yra prasmingi...niu bet jei sugeba vien muzika isreikst ta pacia minti tai tada valio nes kiekviena daina norima kazka pasakyti...manau ne visada suprastum minti be zodziu...
|
|