|
Post by darkthrone on Jan 4, 2006 12:30:16 GMT -5
Jei bus zmoniu, klausanciu ar besidominciu black metalu padiskutuokit cia. Taip pat kam idomu paklausyt mano projektelio - www.myspace.com/svartthron
|
|
|
Post by narcotize on Jan 4, 2006 13:00:38 GMT -5
Pradþiai komentuoju projektëlá. Jau pirmi The Path Of No Return akordai smarkiai uþneðë á Burzum. Jø gitaros taip pat skambëdavo. Kitose dainose jau nebe taip panaðu. O tai, kad vokalo nëra, vertës tikrai nemaþina, ir gal netgi iðskiria muzikà ið daugybës kitø to paties stiliaus grupiø / atlikëjø. Beje, èia jau iðlenda mano nepasitikëjimas þmonëm ir átarinëjimas, kad jie nuvogë kaþkieno kito kûrybà, bet nepriimk asmeniðkai. ;D Tiesiog buvau panaðiose situacijose iðjuokta, ir tiek. Ripped labai patiko.
Ið black'o labiausiai dievinu bûtent Burzum. Ypaè Dunkelheit, ir klipas þavingas labai. Jei bûtø darytas su profesionaliom programom ir aukðto lygio studijoj, bûtø visai kitoks ir nevykæs. Dar lietuviai Nahash labai imponuoja.
|
|
|
Post by xe on Jan 5, 2006 11:01:59 GMT -5
xe,na dekuj uz "recenzija" seip man patys burzumai nera labai megstami, man labiau Xasthur is USA. kiek labiau depresovas muzonas ten. kazkaip burzumu nelabai meginau atkartot,tiesiog dariau tai ka pats klausau ;] beje,per ripped truko styga, todel taip ir pavadinau
|
|
|
Post by darkthrone on Jan 5, 2006 11:03:45 GMT -5
o blin, kaip svecias parasiau =]
|
|
|
Post by anubi on Jan 21, 2006 7:52:38 GMT -5
bugnai ziauriai lievi, nu ka as zinau, toks vaikiskas darbas. gal veliau iseis kas nors geriau. su dideliu noru viskas imanoma
|
|