godless
Full member
Everything begins,and ends,with me.
|
Post by godless on Jul 26, 2005 12:23:52 GMT -5
Tai niekas ir nesako kad visokie maletkos zino satanizmo istorija.bet elementaru yra tai kad kaip tu gali varyti ant to ko nezinai?ta sakydama turiu galvoj kad pasiklauso kaip visokie pizdukai kryzius varto ir jau viskas.satanizmas blogai.nereikia ismanyti 100%.bet bent jau siek tiek zinoti privalu kad galetum ne tik pareiksti bet ir pagristi savo nuomone nes be argumentu ji nieko verta.
|
|
birdbrain
junior member
...the wannabe scientist...
|
Post by birdbrain on Jul 26, 2005 12:49:24 GMT -5
Oh so true... Tame tinklapy, is kurio pesiau apversto kryziaus istorija, taip pat yra straipsnis pavadinimu "Kodel antikrikscionys turetu skaityti Biblija", kuriame isreiksta minti grubiai galime versti: "Nevaryk ant to, ko neismanai". Zmones kartais per greit susidaro nuomone...
|
|
godless
Full member
|
Post by godless on Jul 26, 2005 14:42:21 GMT -5
Taip.Tai vadinama isankstiniu nusistatymu.
|
|
|
Post by sepulture on Jul 26, 2005 14:47:06 GMT -5
birdbrain,as tau duosiu 4eri metai pragare,ta knyga paskaicius suprasi kodel as esu nusistacius pries satanizma ir "varau ant jo pagal godless".net jei tai ir yra fiktyvi istorija , bet man ji tkr dg pasake apie satanizma
|
|
godless
Full member
|
Post by godless on Jul 26, 2005 14:54:30 GMT -5
sepulture,daugiau tikek kas ka raso.
|
|
|
Post by sepulture on Jul 26, 2005 14:59:29 GMT -5
o tai tu nori pasakyt kad netiki ko pati prisiskaicius?
|
|
godless
Full member
|
Post by godless on Jul 26, 2005 15:17:23 GMT -5
Palygink dabar setono biblija su kazkokiu idiotizmu.taigi absurdas!
|
|
birdbrain
junior member
|
Post by birdbrain on Jul 26, 2005 15:35:53 GMT -5
Na, greitas nuomones susidarymas yra labai galimas. ivardijamuju "tikraisiais" satanistu bendruomeniu veikla didziai islaptinta, o negi ims reporteris aiskinti ideologiju skirtumus, pateikdamas nauja "apsisaukeliu" ar ne sukelta sensacija. Pamenu pries pora kazkur metu Vokietijos ziniasklaidoj placiai nuskambejusi iviki, kai save satanistais vadinanti pora ritualiskai nuzude savo bendradarbi...
Moralas: "Kiekvienas turi teise i nuomone, bet formuoti ja reikia gerai pagrindziant, kritika isklausyti ir bandyti ja atremti tiksliais argumentais"
|
|
|
Post by sepulture on Jul 27, 2005 2:12:53 GMT -5
sutinku , bet tai juk neuzdrausit buti nusistacius prie stai , nes as tikrai , net jeigu ir nieko nebuceu skaicius, nelaikyceu tai tokiu dalyku, kuri reiktu bent kiek gerbt ar toleruot
|
|
birdbrain
junior member
|
Post by birdbrain on Jul 27, 2005 3:09:17 GMT -5
Neigiama nuomone tureti nedraudziama... Ypac jei nuomones objektas yra destruktyvus, kitu ar jo ispazinejo atzvilgiu... *man reikia linksincio galva sypsniuko*
|
|
|
Post by Stargazer on Aug 1, 2005 11:58:17 GMT -5
NeĆ¾inojau kur rasyti, bet ka jus manot apie apverstos pentagramos freska krikscioniu baznycioje?
|
|
|
Post by sepulture on Aug 1, 2005 17:02:35 GMT -5
kazkaip neteko atkreipti demesi kad tokia yra baznycioj...
|
|
|
Post by Stargazer on Aug 2, 2005 9:20:21 GMT -5
Na, man teko matyti tokia baznycia Saremo saloje.Labai nustebau, nes buvau girdejusi, kad apversta pentagrama setono zenklas. Gal zinot kitas sio simbolio prasmes?
|
|
|
Post by sepulture on Aug 2, 2005 11:04:10 GMT -5
apie jas placeu papasakota simboliuose
|
|
|
Post by Stargazer on Aug 3, 2005 10:20:19 GMT -5
??
|
|
|
Post by sepulture on Aug 3, 2005 11:02:55 GMT -5
turejau omeny yra apie tai placiau temoje "simboliai" o seip manau tau birdbraina viska aiskeusei nupasakotu pasiteirauk jos
|
|
|
Post by Stargazer on Aug 3, 2005 11:52:59 GMT -5
kreipsiuos kreipsiuos
|
|
|
Post by Vytas on Aug 17, 2005 17:05:44 GMT -5
Taip.Tai vadinama isankstiniu nusistatymu. arba netinkamu isprusimu, kitaip tariant davatku lygis ir pan.
|
|
|
Post by Cruciare on Sept 10, 2005 4:23:54 GMT -5
|
|
|
Post by cimbulimbu on Sept 13, 2005 4:44:31 GMT -5
jei apie ta satanistu tai ji blogio,velnio simbolis..o jei butu aukstyn apversta reikstu geri.. Nepasakysiu kad sovetu sajungoj daug laimes buwo .... jai atkreipet demesi tai buwo ju herbo dalis. - - - kazkokia nesamone , kaip susijes cia waizduojamas Avinas ir Davido zwaigzde nu nx ir dar su angelo sparais.... nu ir dar krutys moterishkos kas cia per padaras ?? - - -
prie satanizmo radau Cia kazkokia Demonofilija , ir su satanizmu nieko bendro mano maimu - - - na del skoniu tai sutinku, juk kiekvienas zmogus turi savo skoni ir tik jis sprendzia kas jam patinka, kas ne... o manau miss DEATH turejo omeny, kad ta pentagrama grazei atrodo, o ne del to, kad ji yra Setono simbolis... o beje as tikiu, kad Setonas egzistuoja... nes mano nuomone-jei ten aukstai yra Ponas Dievas, tai ten apacioj yra ir Dede Setonas;D man atrodo,jei yra geris, tai turi buti ir blogis, siuo atveju manau galime sulyginti Dieva ir Setona... Pritariu taw jai nebutu gerio, nebutu ir blogio Kaip Suprasi kad darai blogai , jai nezinai kas yra gera - - - ar yra Dievas? tai jua sunkus klausimas...as visada buvau auklejima taip,kad juo tikeciau....ir as siuo momentu tikiu,nes ne viena karta jis man yra padejes.... Nemeginsiu tawes Peraukleti , bet tas tawo "padejo" yra elentarus tawo noru ir pastangu Vaisius (in my opinion) , beja tau neatrodo kad tos Maldos tai sawotishkas ishmaldos prasimas tarsi tu esi kazkoks benamis warksas kuris prasho kitu ishmaldos - - - siaip tas kury jus pavadinot oziu,tas padaras apverstos pentagramos viduryje yra bafometas-ozio galva zmogaus kunu.ancha su satanizmu neturi nieko bendro,greiciau su gotika nes yra amzino gyvenimo ir nemirtingumo simbolis.ir dar,tikint dievu negalima netiketi setonu ir atvirksciai,kadangi setonas be dievo neegzistuotu,nes setonas yra vienas is puolusiu dievo angelu.. zodziu linksma paskaitineti cia..ypac tu komentus kurie nieko neismano apie tai ir kazkur girdetus faktus pateikia kaip savo zinias..ypac tas su ancha geras buvo Nius as nemanaw kad Ank nera susijes su Satanizmu .... nius pamastyk blaiwiai .... Bet kuris blaimiai mastantis satanistas nenoretu patekt i pragara .... buti kankinamam , atgailaut.... Jam Rupi tik kankinti kitus , gywuosius , waldyti cia kur jis turi Galios .... kur gali kazka pakeisti sawo naudai . Zinoma , tai nera Satanistinis koks nors simbolis. - - - na jau tokia knyga manau rasti nepaparastai sunku,aisku jai kokia belekokia maziems vaikuciams tai aisku bet orginalia tai manau neimanoma,jauciu tokios knygos yra saugomos ir slepiamos. As turejaw wisa ta texta , wisus zodzius, bet tai bus ne kniga o textas , nes tai bus kompe, ir tai nera labai sudetinga .... kas zino kas ja parashe ?? - - - na tai mes ce ir diskutuojam tam kad suzinotume viska txleu... mn nors irgi noretus paskaityti ja,bt as susilaikyceu.vsdlto manau yra daug naudingesnes literaturos.negalima kartu ir nesizaveti ir zavetis tokiu baisiu dalyku.aisku ce niekas laimei tikiuosi nesizavi satanizmu<=D hm .... as manaw kad tu cia klysti , tu per daug supaprastini wisa tai , pernelyk juodai - baltai ziuri i sita reikala , skaitei biblija ? ir jai skaitei tai skaitei ja kaip ka ? kaip evangelijka ar kaip romana ? cia 2 skirtingi dalykai i satanizma gali irgi ziuret ish 2 pusiu . Kaip i sekta , tikejima arba kaip i saviraishkos priemone . - - - Tai kad ne.Satanizme jausmai tikrai pripazistami.Meile taip pat.Dazniausiai tai buna meile sau bet vis tiek.O kaip visa kita?Kaip del elgesio su gyvunais?Kaip del priesu?As nepatingesiu ir parasysiu 9 Setono isakymus: 1.Setonas-atpalaidavimo,o ne sulaikymo ikunijimas. 2.Setonas-gyvenimo esmes,o ne neigyvendinamu svajoniu iasmeninimas. 3.Setonas-personifikacija nesubjaurotos isminties vietoje veidmainiskos saviapgaules. 4.Setonas-ikunijimas malones tiems,kurie jos nusipelne vietoje meiles,iseikvotos pataikunams. 5.Setonas-kersto ikunijimas gavus smugi,o ne kito skruosto atsukimas. 6.Setonas-atsakomybes ikunijimas atsakingiems,o ne dalijimasis atsakomybe su dvasiniais vampyrais. 7.Setonas reprezentuoja zmogu kaip dar viena gyvuna,kartais geresni,o daznai dar blogesni uz tuos,kurie vaikscioja keturiomis,kaip gyvuna,kuris savo dievisko,dvasinio ir intelektinio issivystymo deka tapo pavojingiausias is visu gyviu. 8.Setonas ikunija visas taip vadinamas nuodemes,nes jos teikia fizini,protini ir emocini pasitenkinima. 9.Setona,nuolat remdamas baznycios bizni,visad buvo geriausias jos biciulis. Ir dabar bukit atviri su savimi.Ar jums tai nera priimtina?Ar jus nekersijate,o atsukate kita skruosta? ir pan.. Kadangi Satanizmas turi 100x daugiaw atkraipu ishsisakojimu ir t.t. negu wisas pasaulio religijas paemus kartu ... taigi sitie isakimai neara Objektivi realybe visoms satanistu grupelems . - - - Bet pvz knygoj "ketveri metai pragare" rasoma, kad satanistu ideologija tokia: "Blogis pakeicia geri, neapykanta - meile". Taigi, kaip supratot meile pas juos neegzistuoja. vien tai irodo, kad yra neviena satanistu rusis (jei atsizvelgsim i godless post'us) . o jau apie tuos, kurie varto kapus tai isvis patylesiu.. man paciai teko su vienu bendraut - tikrai buvo is ko pasijuokt.. Cia Atleiskit nera Satanizmo apibrazimas, tik jaunatwishko maximalizmo paistaliawimai , ir ten ish tikruju nera tikra ystorija , nu gal keli faktai , bet ne daugiaw ..... ten yra paprasciawsias romanas . - - - oho kokia karsta diskusija... mano nuomone, negalima vertint to, ko 100 procentu nzn...bet kas gi gali zinot 100 % jeigu ne patys satanistai... o ar yra pas mus forume tokiu? drisciau suabejoti... Duodu 100% kad jie wisko nezino - - - Na, man teko matyti tokia baznycia Saremo saloje.Labai nustebau, nes buvau girdejusi, kad apversta pentagrama setono zenklas. Gal zinot kitas sio simbolio prasmes? Gal ne tuo kampu ziurejai ;D ;D - - - - - - - Idomumo delei paklausiu zatanizmo ziniuoniu , Kodel 1 sektantu grupeles wadinamos Apsisaukeliais o kitos nea ..... Nors La Vay Kurinys atsarado gerokai weliaw negu welnio ir setono garbinimas
|
|