|
Post by sepulture on Sept 14, 2005 2:16:20 GMT -5
cimbulimbu. zinoma kadklysti yra zmogiska tik neaisku ar vsd kaltinimas klydimu nera pagristas kitokiu klydimu vis delto biblija skiresi nuo da vincio kodo(pastarojo tkr nesu skaicius) tad nemanau kad gali dr kilti kls kad biblija skaitoma kaip romanas... o del to satanizmo, nei sita "religija" didaktine nei sviecenti.pprasceusei as gl per daug esu pres ja nusistacius, bt niekas neprivers mns tai laikyti savaime suprantamu reiskiniu siuolaikineje visuomeneje..kiekveianm leiskit tureti savo nuomone...
|
|
|
Post by narcotize on Sept 14, 2005 2:38:14 GMT -5
Neapykanta pakeièia meilæ.
Turëta galvoj, kad meilë stato, neapykanta griauna. Neapykanta nugali.
|
|
|
Post by cimbulimbu on Sept 14, 2005 6:47:51 GMT -5
bet meile neishnyko ji wisdar stato
|
|
|
Post by narcotize on Sept 14, 2005 7:25:19 GMT -5
O neapykanta sugriauna.
Beje, meile kaip kazkas ypatingo isnyko. Mokslo era, wake up.
|
|
|
Post by Stargazer on Sept 14, 2005 10:13:50 GMT -5
Na, man teko matyti tokia baznycia Saremo saloje.Labai nustebau, nes buvau girdejusi, kad apversta pentagrama setono zenklas. Gal zinot kitas sio simbolio prasmes? Gal ne tuo kampu ziurejai ;D ;D ir ka gi tuo norejai pasakyti?
|
|
|
Post by narcotize on Sept 14, 2005 10:34:08 GMT -5
{Nupieðk pentagramà. Padëk popieriø ant stalo, já apeik ir paþvelk ið kitos pusës. Kà matai?}
|
|
|
Post by dzindzer on Sept 14, 2005 10:40:06 GMT -5
O neapykanta sugriauna.
Beje, meile kaip kazkas ypatingo isnyko. Mokslo era, wake up. totaliai nesutinku pagal ka tu gali spresti kad pasaulis pasikeite ? o tas griauna-stato,griauna-stato skamba kaip koks amzinas ratas,abejoju ar imanoma suprasti kas laimi,kaip ir koks jausmas galingesnis meile ar neapykanta. as tikiu i meile ir manau kad mokslas yra bejegis tokiuose iracionaliuose dalykuose... bet net logiskai pagalvojus sviesa yra stipresne uz tamsa,taciau turi buti jos spinduliavimo saltinis...
|
|
|
Post by narcotize on Sept 14, 2005 10:57:39 GMT -5
Praðau, nedëk to smailiuko ((; Man jis velniðkai negraþus ((; (èia offtopic) Pasaulis nepasikeitë, tik liko maþiau vietos akiø dûmimui. Mnû, tas griauna- stato, griauna- stato... Amþina. Taèiau palyginimas apie ðviesà\tamsà netinka, nes jis siejasi su bangø buvimu/nebuvimu. Pagal mane, ið pradþiø pastatoma. Meilë. Paskui mirðta. Griûna. Neapykanta. Reinkarnacija netikiu. Lieka mirtis, lieka amþinybë, sukurta neapykantos. Paèiai tai nepatinka, bet taip yra. {man}
Meilë... Ir að ja tikëjau. {Tu uþuodi mylimojo kvapà. Tavo smegenyse pradeda gamintis stimuliatorius, kuris verèiau jaustis maloniai, laiminigai. Tai- narkotikas. Atsitraukus nuo jo\jos, nori dar to stimuliatoriaus, tavo organizmas trokðta atsidurti ðalia to þmogaus...}
|
|
|
Post by cimbulimbu on Sept 14, 2005 11:23:32 GMT -5
Labai tiksliai apibudinta "meile" ..... nors as ja wistiek tikiu
|
|
|
Post by narcotize on Sept 14, 2005 12:04:33 GMT -5
Visi ja tiki. Vieni kaip chemine reakcija, kiti kitaip ((; <----- Sadistas
|
|
|
Post by sepulture on Sept 14, 2005 12:26:31 GMT -5
meile meile,o gal ji aktuali tik jos apakintiems zmogeliukams? pavyzdziui man tas ciklinis griovimo actatymo suvokimas yra visai priimtinas.o mirtis.kodel ji sukurta neapykantos?manau neapykanta mus aplanko daug anxeu nei mirtis..
|
|
|
Post by narcotize on Sept 14, 2005 13:35:13 GMT -5
Ne, tiesiog ciklas toks: meile kuria, neapykanta griauna. gyvenimas kuria, mirtis nusinesa. Atitinka. As irgi myliu, bet zinau, kaip ir kodel.Aktualu, ir?
|
|
|
Post by cimbulimbu on Sept 15, 2005 6:03:27 GMT -5
O kodel jus i mirti ziurit kaip i Bloogi ?? .....
|
|
|
Post by narcotize on Sept 15, 2005 7:18:25 GMT -5
Niekas neþiûri á mirtá kaip á blogá. Vienintelis mirties minusas- kelio atgal nëra. Pernelyg pastovu ir bejëgiðka.
Pagal mane, ið pradþiø pastatoma. Meilë. Paskui mirðta. Griûna. Neapykanta.
Ne, èia absoliutus nesigilinimas á mano postà. Aiðkinau tà frazæ. Neapykanta nugali meilæ. T.y. neapykanta naudojama kaþkam griauti. Ji sunaikina. Sunaikinus atsiranda nebuvimas- mirtis. Niekas nesako, kad mirtis kuria neapykantà, ar kad tik neapykanta sukuria mirtá. Blogis nugali gërá. {naudojant visuomenëje priimtas savokas} Áprasta, kad gëris siejasi su meile, blogis-blogi jausmai- su neapykanta. So? Meilë pastato. Neapykanta sugriauna. Ið mirusiøjø neprikelsi. Tas turëta galvoje ta fraze ant knygos virðelio. Kur èia sakoma, kad mirtis-blogis?
|
|
|
Post by sepulture on Sept 15, 2005 12:45:57 GMT -5
na tu per daug demesio skiri NEAPYKANTAI. zmogus pilnas sviesiu spalvu neistengia matyti tokio dalyko kaip neapykanta...sita seklyte daug blogesne nei ta mirtis...o mirtis tikrai jau nera toke kaip neapykanta...kazkaip idomei mes ce nukrypom nuo temos nes ce aceit apie satanzma:D
|
|
|
Post by vampire on Sept 15, 2005 13:06:19 GMT -5
nukrypot tai nukrypot...bet nieko tokio...diskusija idomi issivyste, idomiu minciu galima atrast
|
|
|
Post by narcotize on Sept 15, 2005 13:40:06 GMT -5
na tu per daug demesio skiri NEAPYKANTAI. zmogus pilnas sviesiu spalvu neistengia matyti tokio dalyko kaip neapykanta...sita seklyte daug blogesne nei ta mirtis...o mirtis tikrai jau nera toke kaip neapykanta...kazkaip idomei mes ce nukrypom nuo temos nes ce aceit apie satanzma:D Cimbulimbu, sakau, nesulyginu mirties su neapykanta, tik tu neásisavini to. Að kupina ávairiaspalviø minèiø. O kas èia gero, kad nesugebi matyti neapykantos? Man atrodo, matyt reikia viskà. Neskiriu jai daug dëmesio. Juk ne að tà frazæ sukûriau. Tik bandau iðaiðkint, nepasukinëk visko kitu kampu.
|
|
|
Post by dzindzer on Sept 16, 2005 8:12:26 GMT -5
mmm...db suprantu ka norejai pasakyt... mokslas griauna mitus ir romantika bet zinios kurias jis atnesa yra man perdaug materialios, ir aplamai palyginti su pasauliu lb mazos, todel verciau pasikliauti jausmais;)
|
|
|
Post by narcotize on Sept 16, 2005 9:02:26 GMT -5
Tame ir yra problema, kad jausmai- mokslas. Man tai nepatinka, bet... taip yra. Viskas staiga tampa be vertës, bet...
|
|
|
Post by Sentenced on Sept 16, 2005 9:34:06 GMT -5
nevisai sutinku.... bet kada, dar ir daba, imanoma rasti romantikos, tikros meiles....aisku, ne kiekvienas zmogus tai gali suvokti, ne kiekvienas gali paversti siuolaikini pasauli pilna technologiju ir pn, i romantiska, bet yra ir tokiu , kurie tai sugeba.... per daug uzsiciklinus ant neapykantos, sio pasaulio netobulomo, pasaulis gyvenimas ir tampa tokiu....
|
|