|
Post by Stargazer on Apr 1, 2005 11:00:14 GMT -5
|
|
|
Post by vampire on Apr 1, 2005 11:12:01 GMT -5
nuoroda gal visai nieko...reikia ten geriau apsiziuret, bet dabar neturiu laiko...
|
|
|
Post by miss Death on Apr 7, 2005 9:12:05 GMT -5
Labai fainas psl. .. Tikrai patiko.. Ypac ten geri patarimai ka veikti.. ;D..
|
|
|
Post by mistrale on Apr 9, 2005 11:00:01 GMT -5
aha...visai nieko puslapius,kai bus laiko,reiks dazniau uzsukinet...
|
|
|
Post by nosferatus on Apr 25, 2005 11:59:04 GMT -5
kazkox lopas nesamoniu prirashe ir tipo nuo to visi prades dziaugtis gyvenimu... nei kiek , bent aju ash...
|
|
|
Post by Stargazer on Apr 25, 2005 12:05:43 GMT -5
Pats tu lopas.
|
|
|
Post by BloodRayne on Apr 26, 2005 8:58:41 GMT -5
Wow "nosferati" tu floodini ;D
|
|
|
Post by nosferatus on Apr 26, 2005 11:38:41 GMT -5
=] nefloodinu=]]], stargazer: pashol **, pirmiausia ash tau nieko nesakiau, nu nebent ten tavo saitas , nors man visishkai px, bet ash sakau taip kaip yra, krc belekokios pievos ten, kas ish to kad ash perskaitysiu.., jau paskaichiau ir ysitikinau kad paprashchiausias lengvabudishkas smegenu pudrinimas... krc ash ne kox maushas kad skaitychiau tokias pievas... prota krushanti literatura mane neveikia nei protishkai nei dvasishkai... krc ash speju kad tu dabar atsisedus prie kompo ir klausai kokia komercine muzikele leidziama per m-1 ar Rc ir kaifuoji gyvenimu, bl jeigu toky shuda kishi chia... krc va taip, shudas tu mano akimis, va tiek galiu pasakyt...
|
|
|
Post by Stargazer on Apr 26, 2005 12:04:39 GMT -5
Nu nereikia cia taip manes uzsipulti, mielasis. As tikrai neklausau nei m-1, nei kitu lietuvisku radijo stociu, nei siaip lietuviskos muzikos, bet tikrai "kaifuoju gyvenimu" ir nematau tame nieko blogo. O tavo nuomones apie save neklausiau, nes man visiskai px ka tu apie mane galvoji. Ir siaip man atrodo durnas poziuris, kad normalus zmogus yra tik tas kuris yra ant visko padejes ir nusivyles gyvenimu.
|
|
|
Post by vampire on Apr 26, 2005 12:16:17 GMT -5
mielieji paskaitykit taisykles...
|
|
|
Post by nosferatus on Apr 26, 2005 12:26:42 GMT -5
ok baigiam pyktis, man irgi px ka tu manai nes man viskas px
|
|
|
Post by miss Death on Apr 27, 2005 10:43:27 GMT -5
Stargazer.. pritariu tau jei ka.. ..manau reikia kiekviena diena gyventi taip, tarsi ji butu paskutine..
|
|
|
Post by nosferatus on Apr 28, 2005 10:22:54 GMT -5
bet tai autorius to puslapio tikrai kad debilas tolka tak :DDD lietus.turbodsl.lt/gudas/as.htmtaip apie save parashyt tik debilas galetu(dar atsizlengiant y tai kad jo nuotrauka ydeta puslapyje ir krc visokiu pievu prirashyta bbd), tikrai zmogeliui kazkas paplauke :DDDD dar rasho apie savo megstamiausias maldas: "teve musu" ir krc visas kitas, bl kox debilas gali tiketi dievu(be bobuchiu ir mazu vaiku, kuriems per prievarta tevai liepia tiketi), chia ats pats kas kaledu senis =]]]]]]
|
|
|
Post by miss Death on Apr 28, 2005 10:58:40 GMT -5
Juk nieks nuzdraus jam tiketi tuo, kuo jis nori..
|
|
|
Post by nosferatus on Apr 28, 2005 12:14:34 GMT -5
nu kad neuzdraus tai jo , bet mashas tai geras... krc, ash tai taip neishdrychiau nesamoniu tokiu kad net kraupu prirashius, dar savo fotke ydet ir adresa=]]]]]]]] kokie satanistai uzsux y puslapy tai susiparine paaukos jy =]]]]]]]]]]]]]], krc kazkox parapijietis
|
|
|
Post by BloodRayne on Apr 28, 2005 12:56:48 GMT -5
cia jau zmogaus nuomone, o ne tavo...jam tai gal patinka ir ziuri savo nuomones
|
|
|
Post by miss Death on Apr 30, 2005 3:02:18 GMT -5
nu kad neuzdraus tai jo , bet mashas tai geras... krc, ash tai taip neishdrychiau nesamoniu tokiu kad net kraupu prirashius, dar savo fotke ydet ir adresa=]]]]]]]] kokie satanistai uzsux y puslapy tai susiparine paaukos jy =]]]]]]]]]]]]]], krc kazkox parapijietis Jo jo.. Satanistai.. Kiek daug pas mus tu satanistu.. Ir dar tokiuose psl sedinciu.. ..
|
|
|
Post by vampire on Apr 30, 2005 5:53:18 GMT -5
Jo jo.. Satanistai.. Kiek daug pas mus tu satanistu.. Ir dar tokiuose psl sedinciu.. .. tai jau tikrai
|
|
|
Post by nosferatus on Apr 30, 2005 10:29:01 GMT -5
aj nu jeigu nieks to nepadarees(t.y. jo nepaaukos), tex pachiam paaukot, nes bl tokie padugnes man gyvenima nuodija..., blet kai pasiziuriu ash y jo puslapy tai nu nx - dingsta apetitas... aj wtv, baigiu nutsa tema, uzkniso jau aptarinet tai, kas mane knisa...
|
|
|
Post by miss Death on May 1, 2005 2:03:33 GMT -5
Tai jau tikrai geriau baik, nosferatus, nes mane juokini kai sitaip kreipi demesi i visai nereiksmingus dalykus.. Kaip tave lengva isvest is kantrybes! Ir kiek tolerancijos pas tave mazai..
|
|