|
Post by LadyPank on Aug 21, 2005 12:36:19 GMT -5
Garsus juodaodis aktorius ir reþisierius Forestas Vaitakeris, Lietuvos þiûrovams, ko gero, labiausiai ásiminæs vaidmeniu filme “Ðuo vaiduoklis: samurajaus kelias” – ðákart policininkas. Pareigûnas Dþeksonas dirba... mokykloje. Linkolno vidurinë garsëja savo mokiniais. Direktorius ásitikinæs, kad jiems vieta uþ grotø, o ne mokyklos suole. Jis në nemano keisti iðdauþytø mokyklos langø, taisyti varvanèiø lubø ar pirkti vadovëlius. Todël nenuostabu, kad mokykloje tvarkà sergsti policininkas. Taèiau netikëtai sena tvarka pasikeièia. Tylusis Zigis, po ginèo su direktorium papraðytas iðeiti ið mokyklos, susigrumia su pareigûnu Dþeksonu ir já suþeidþia. Lesteris puola ginti draugo ir... uþgrobia mokyklà. Vaduoti ákaitu paimto policininko atskuba visi jo kolegos ir jau rengiasi pulti mokyklà, taèiau netikëtai atsiradusi derybininkë ásako atsitraukti. Ji pradeda derybas su mokinukais. Paaiðkëja, kad jø reikalavimai daug rimtesni nei mokymosi sàlygø gerinimas. Reþisierius: Craig Bolotin Aktoriai: Forest Whitaker Usher Raymond Rosario Dawson Robert Ri’chard Fredro Starr Sara Gilbert Premjera: 1999 Pastatyta: JAV
|
|
|
Post by vampire on Aug 21, 2005 14:13:18 GMT -5
kazkaip neidomus atrodo...
|
|
|
Post by LadyPank on Aug 22, 2005 12:58:33 GMT -5
Na kaip kam.Man labai patiko,o mano mama vos neuzmigo ziuredama...skonio reikalas.Taciau mano galva kai ziuri toki filma ir paciam norisi buti to sesetuko dalimi...
|
|
|
Post by sepulture on Aug 23, 2005 16:50:42 GMT -5
hmmm usheris vaidina...vos ne tas pac kaip paris hilton pasisvyscioja vasko namuose nemaceu dej asito flmo,tdl neiaksu ar idomu ar ne
|
|